ÄNTLIGEN FRISK!!!!

Efter att vart sjuk i 10 dagar är jag äntligen frisk. Så imorrn ska jag tillbaka till skolan, ska bli så kul att träffa mina vänner igen. Det är ju också min första riktiga skoldag, eftersom jag gick bara på skolstarten och sen blev ja sjuk. Det ska blir spännande imorrn att träffa alla lärare och så.

Jag mår mycket bättre nu jag har inte ont i halsen, jag har inte någon feber dock så har är jag lite hostig fortfarande. Men jag är glad för att jag inte har ont när jag äter eller dricker.

Det ska bli typ skönt att komma tillbaka i skolan, jag har redan missat en hel del som jag måste ta igen. Jag har gjort en del hemma men det är mycket jag har missat. Å det är så jobbigt för jag har ju missat genomgångerna för det ämnet vi ska läsa och hur kursplanen ser ut. Tror dock att jag kommer få en hel del att göra i helgen och nästa vecka.

Ville bara ge er en update om hur läget var nu. Nu när jag vart sjuk har jag ju inte bloggat nåt typ och det är mest för jag har vart trött och haft hög feber och sen har jag inte haft någon ide om vad jag ska skriva om.

Kram/L

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg