30 day challange

2021 närmar sig och jag har bestämt mig för två saker jag ska uppnå nästa år.


1. Satsa på mina sociala medier och bloggen, att få kunna inspirera fler människor till det jag gör och älskar.

2. Blir den bästa versionen av mig själv både fysiskt och psykiskt. 2020 har varit ett tufft år för mig, både för kroppen och det mentala. Jag vill bygga upp en stark kropp och kunna må bra igen . Det som händer i världen har påverkat mig, tror vi alla har påverkats av det på ett eller annat sätt. Dom senaste månaderna har jag mitt mående inte varit på topp, känslan av ångest är där på kvällarna, glädjen i det jag tyckte var roligt att göra har försvunnit och ibland känns en del saker meningslöst. Jag vill känna mig glad och stråla ut glad energi och inte som nu när det känns som mitt leende går neråt än upp.


För att satsa på mina sociala medier mer, måste jag uppdatera mer regelbundet här och få in det mer i vardagen. Sjävklart ska ni läsare få ta del av min resa och utveckling till att nå ett av mina mål. Därför har jag valt att gå med i #nouw30daychallange. Mitt mål med denna utmaning är att få in mer flytt i bloggandet och att det blir mer naturligt att jag bloggar flera dagar i veckan. Just nu uppdaterar jag väldigt oregelbundet, ena veckan kan det publiceras flera inlägg här medan nästa bara ett eller inget alls. Så vill jag inte att det ska vara utan jag vill kunna uppdatera er om vad som händer i mitt liv flera dagar i veckan. Jag vill med min blogg att ni ska få ta del av min vardag och inspireras. Om jag ska lyckas nå ut till flera människor och satsa på sociala medier, blir ett bra första steg att uppdatera bloggen flera gånger i veckan.

Utmaningen innebär på att man ska uppdatera sin blogg minst 15 gånger under Januari månad. Det blir verkligen en utmaning för mig eftersom jag uppdaterar väldigt oregelbundet här. Så taggad på att köra igång 2021 och denna utmaning, att få använda min drivkraft och kreativa sida till att utvecklas här. Kunna planera och sätta ihop inlägg från vardagen och nytänkande idéer/koncept här på bloggen. Ni kommer få ta del mer av min vardag, mitt intresse för matlagning & mode. Vad vill ni läsa mer om här på bloggen? Vet inte om det märks här på bloggen, men har ett stort intresse för matlagning och baka raw. Vegetariskt är något jag försöker äta några gånger i veckan, försöker alltid att testa nya recept. Varje gång jag lagar vego, vill jag inspirera anda till att äta mer vego och grönt. Vad tror ni om jag delar ett favorit recept varje vecka? Ska bli så roligt med denna utmaning , ser fram emot att få utveckla mitt skrivande och inspirera fler människor med de jag älskar.

Vill du också vara med i utmaningen? Tryck på länken HÄR

LouiseEdling

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,

Så kul att du är med!

nouw.com/kateogembo
celinelundqvists
celinelundqvists,

Så spännande! Lycka till med målen <3

nouw.com/celinelundqvists
Ellendelin
Ellendelin ,

Ska bli så spännande att följa din blogg, så bra mål att försöka uppnå!

nouw.com/ellendelin
paamcakees
paamcakees,

Vilka bra mål du satt för dig själv 🥰

nouw.com/paamcakees
tildablanksvard
tildablanksvard,

Så bra mål! Och kul att du också ska delta i utmaningen<3

nouw.com/tildablanksvard
Sofiealkerud
Sofiealkerud,

Ska bli så kul att följa detta!

nouw.com/sofiealkerud
StarOfUsA
StarOfUsA,
Jag ska också delta 🙌🏼
nouw.com/starofusa
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Låter som ett riktigt bra mål och perfekt att det kommer lite challenge ibland så man kanske får en knuff för att komma igång 😍 ska bli superroligt att följa dig!

nouw.com/mcsoderholtz
josephinehedstrom
josephinehedstrom,

Jag ska oxå delta, och vilka bra mål du har satt upp!

nouw.com/josephinehedstrom
seagullcrying
seagullcrying,

Skall bli kul att läsa om din resa 😊

nouw.com/seagullcrying