10 OM MIG

Tror ingen har missat att det går runt en trend här bland olika bloggare att man ska berätta 10 saker om sig? Tycker det är en så rolig grej att göra olika utmaningar bland oss bloggare. En kul grej och tyckte den passade bra att göra nu när jag fått en del nya läsare <3

Tack för nomineringen...

@saranilsander @beattriicee @josephinehedstrom @jovana @sofilagerback @aliceemericsson. @seagullcrying

Om 110 dagar springer jag ut från skolan.....och blir färdigutbildad undersköterska. Helt galet att jag bara om några månader tar studenten och sätter min fot in i arbetslivet.

Avundsjuka tar över mig för mycket ibland....det här är en dålig egenskap jag har och behöver jobba på. Jag blir väldigt avundsjuk på andra och jämför mig lätt. Just nu jämför jag min mycket med mina kompisar om vem som tar körkort först eller att jag måste ta det före någon annan. Det pågår en tävlingen inom mig fast det inte är en tävling. Vilket inte alls bra för mig, då det gör mig stressad. Ibland kan jag också bli avundsjuk när folk har lätt till att lära sig eller har många kompisar, något som jag inte har.

När jag tränar har jag svårt att bli svettig och får inte så ofta träningsvärk......låter kanske konstigt men jag gillar att få träningsvärk. För då vet jag att kroppen har tagit i och jag har använt mina muskler bra. Förra året började jag springa och det gav mig så mycket endorfiner. Varje gång jag kom hem från en löprunda var jag helt svettig, älskade det. Längtar tills det blir lite bättre väder så att jag kan ta mig ut på löprundor.

En gång när jag och min syster åkte skidkor i Dalarna när vi var mindre krockade vi extremt långsamt ....och jag bröt mitt högra ben. Kändes väldigt konstigt då vi båda åkte väldigt långsamt.

Säga nej....att säga nej till folk i min omgivning är jag väldigt dålig på. Ifall någon behöver hjälp säger jag nästan alltid ja fastän jag har annat planerat och inte riktigt har tid. Om jag blir tillfrågad om något jobb eller barnpassa vill jag inte säga nej för jag vet att dom behöver min hjälp.

Folk som trummar med foten i golvet....det är det värsta jag vet. Blir så stressad av att höra/känna när någon gör så mot golvet. Hela golvet och bordet skakar när en person gör så. Om jag känner av det måste jag alltid säga till personen, får panik av det.

På somrarna brukar vi åka runt till 3 olika landställen.....till Hälsingland där min farmor & farfar har landställe, morfar har ett landställe utanför Nynäshamn och sen en sväng till västkusten där min mormor tillsammans med hennes syskon har ett sommarställe.

Sen jag var liten har jag haft problem med ryggen och stelhet.....för några år sedan satte dom diagnosen reumatism på mig. När jag var lite kunde jag aldrig springa och hade svårt att vara med på skolans idrott, i somras klarade jag att springa 6 km på 28 minuter utan uppehåll. Känns helt galet att för några år sen kunde jag knappt springa och nu flyger jag fram med löparskorna.

Jag är Stockholms vegetarian... vilket innebär alltså att jag bara äter fisk och kyckling. Minns inte riktigt när jag började men var nog för 3 år sedan. Vi hade ett par kompisar över som var vegetarianer och då blev jag inspirerad av dom, så jag slutade äta rött kött. Har även hört att utesluta rött kött kan hjälpa mot ledvärk för den som lider av reumatism eller liknande, vilket jag gör.

När något inte blir som planerat.....blir jag väldigt irriterad och hela min dag blir förstörd. T.ex om jag har bestämt att jag ska träffa en kompis och anpassat min dag efter det, sen blir det inte av. Då blir jag väldigt irriterad och hela dagen blir förstörd. Samma gäller om jag har t.ex planerat att bara vara hemma och fixa, sen dyker något spontant upp. Nej nej, samma sak där blir jag väldigt irriterad när dagen inte blir som tänkt. Något som jag också skulle behöva jobba mer på att acceptera och anpassa mig mer.

Hoppas att ni både nya & gamla läsare har lärt er något nytt om mig och fått en mer bild om vem jag är.

Avslutningsvis taggar jag ett gäng härliga bloggare som jag vill se denna lista hos och veta mer om tiffanykarlsson @emmapetersson @susannajungblom @oliviamalm @kateogembo @agnesmathilda

#bestofnouw #nouw

LouiseEdling

Gillar

Kommentarer

Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Förstår precis vad du menar med att det är svårt när planerna förändras. Jag har alltid varit ett kontrollfreak, så ifall någon ställer in plötsligt eller ändrar allt blir jag stressad och snurrig. Just nu arbetar jag som vikarie på diverse förskolor, och då är det inte ovanligt att man får vänta tills morgonen innan man får veta sina tider, får ändrade arbetspass osv... Inte det enklaste att vänja sig vid för en sån som mig...

nouw.com/emiliaapetterssons
LouiseEdling
LouiseEdling,
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Ääälskar såna här listor!!! Tack för nomineringen, men jag har redan gjort en sån lista som du gärna får kika in på😍

nouw.com/tiffanykarlsson
LouiseEdling
LouiseEdling,

Den måste jag ha missat, ska absolut kika in den <3

nouw.com/louiseedling
MissMinnea
MissMinnea,

Vilket roligt inlägg och vilka vackra bilder 😊

nouw.com/missminnea
LouiseEdling
LouiseEdling,
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Så kul att få läsa din lista! Vad grym du är som klarar av att springa än fast det inte gick förut! Och jag är likadan när saker inte blir som planerat. Kram ♡

nouw.com/emmeliesehlin
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh tack <3 Ha en fortsatt fin måndag

nouw.com/louiseedling
LouiseEdling
LouiseEdling,
jessieskold
jessieskold,

Vad kul att få veta mer om dig ❤

nouw.com/jessieskold
LouiseEdling
LouiseEdling,

Kul att du tycker det <3

nouw.com/louiseedling
agnesmathilda
agnesmathilda,

Tack snälla för nomineringen fina du ❤️

nouw.com/agnesmathilda
LouiseEdling
LouiseEdling,
Jovana
Jovana,

Roligt och läsa din lista! 😍 visste inte så många nominerade dig förlåt! 😁❣️

nouw.com/jovana
LouiseEdling
LouiseEdling,

Ingen fara, bara jag som väntade länge att göra denna <3 Ha en fin kväll

nouw.com/louiseedling
Popprinsessan
Popprinsessan,

Vilken rolig info du bjuder på! Stockholms vegetarian var ett nytt begrepp för mig 😊 På tal om att krocka långsamt så ramlade en kompis till mig när han stod stilla på skidor, och bröt ett revben!

nouw.com/popprinsessan
LouiseEdling
LouiseEdling,

Vilket sammanträffande <3 Ha en fin kväll

nouw.com/louiseedling
Shining
Shining,

Nu är jag sen på detta inlägg men roligt att läsa ändå. 🌺

nouw.com/shining
LouiseEdling
LouiseEdling,

Kul att du tycker det!

nouw.com/louiseedling