Något som är svårt tycker jag är att hitta bra sport-bh:ar, men den här från Nike som jag beställde är överlägset bäst av alla jag testat/köpt. Otroligt skön, så pass skön att jag knappt ville ta av mig den första gången jag provade den. Funkar både till träning på gymmet och löpning i skogen. Väldigt nöjd och kommer beställa fler fast i andra färger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Älskar en god frukost i sängen framför Nyhetsmorgon.

Likes

Comments

Underbar morgonpromenad och ja ni ser ju själva hur vackert det är. Parga ligger ligger lite speciellt det är strandpromenaden och hamnen som ni ser på bilderna. Där ligger restauranger, men sen kan man även gå upp bakom restaurangerna som upp i berget och där ligger massor smågator och trappor med butiker och fler restauranger. Väldigt mysigt.

Likes

Comments

Vi landade på flygplatsen i Grekland på kvällen och utan överdrift två sekunder ut ur planet var vi alla blöta över hela kroppen. Aldrig upplevt sådan bastuvärme i hela mitt liv, det var helt otroligt. Jag hade jeans på mig så det första jag gjorde var att springa in på toan och byta om till shorts.
Sen en bussresa fram till vårt hotell, hotell Angela. Vi hade deluxrummet och bästa rummet på hela hotellet. Och herregud vad fint det var, högt i tak, jättestor härlig balkong med utsikt över strand och havet. För vårt hotell låg bokstavligen på stranden, vilket var perfekt.

Likes

Comments

Här var vi taggade och redo för en vecka i Grekland, Parga. Hade turen att mamma bjöd mig, min storasyster Julia och lillebror, så det var vi fyra som åkte.

Likes

Comments

​Odd Molly slår ju sällan fel och jag känner att jag bara måste ha den där klänningen, vet inte vad det är men jag bara älskar den. Pyjamasen är redan påväg hem till mig, tillsammans med massor underkläder, en klänning och en sportbh från nike. Nu till mer Odd Molly, denna kofta har jag redan i rosa mönstrad och jag älskar den och skulle inte sitta helt fel med en även i grått. Men det får vänta lite.

Likes

Comments

Lite såhär har de senaste dagarna sett ut. Börjar varje morgon (förutom när jag går upp 04:45) med en skön morgonpromenad, sen på kvällen har jag gärna bränt av ett par kilometer i löpspåret. Det går dock för tillfället väldigt trögt och jag har en rejäl uppförsbacke, då jag legat förkyld och inte kunnat träna på i stort sätt hela sommarn. Men är bara att kämpa vidare för hur jobbigt det än är just då, så vet jag ju vad skönt det kommer kännas efteråt.
Annars har jobb, laga och handla mat stått på schemat. Har även försökt ta vara på när solen tittat fram, och då har jag legat vid poolen med musik eller en bra podd i hörlurarna.

Likes

Comments

Jag, Malin och Angelica drog till Linköping en kväll i slutet på min semester och såhär såg jag ut då. Vi käkade på BK Livingroom och sen var vi på bio och såg Paper town. Ingen wow film, men den var bra, och trots att jag tyckte den var lite seg skrattade jag faktiskt högt flera gånger. Blev förvånad själv då jag brukar ha svårt för det annars när jag kollar på film. En väldigt bra kväll iallafall, och det är det alltid när man umgås med dom där två.

Likes

Comments

Tänkte att det var dags för mig att försöka börja blogga igen. Det är ju faktiskt väldigt kul att kolla tillbaka på sen. 

Såhär såg man iallafall ut efter att man varit och firat Lisa, som fyllde 21 år. Då bjöd Lisa familjen på fika. Men förra helgen var vi ute och firade henne själva, jag och Julia. Vi bjöd på restaurang och hade en toppenkväll som roligt nog avslutades med rodeo, haha.

Likes

Comments