Ännu en dag på Gothenburg Horse Show är nu avklarad! 

Man har både frusit, sprungit på mässan en sväng och träffat Vinnie en stund. Sa även hejdå till min vän Tommi som skulle åka hem med sin ryttares häst då deras klasser är slut för den här gången.

Hemgång tidigt då det vankas jobb imorgon på flygplatsen kl.04.45... 😴

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I förmiddags var jag iväg och vaccinerade Smilla och Molly, det gick som en dans som vanligt!

Båda två vägdes i samma veva, Smilla vägde nästan fem kilo och Molly vägde strax under fyra kilo. Den förstnämnde är inte lika aktiv som den sistnämnde, så nu ska det bli ändring på det. Veterinären sa inte att hon var överviktig, men att det skulle göra henne gott att gå ner ett par gram i alla fall..

Men skönt att åka därifrån med två helt friska katter och tolvhundra kronor fattigare, plånkan gråter nu! 🙊

Likes

Comments

​Gothenburg Horse Show 2018 har äntligen kickat igång, i alla fall för oss i stallet. De första klasserna drar igång redan på tisdag.  

Jag hade lovat mig själv att inte vara med i stallgruppen i år, men så står man där och fryser ihjäl i stallarna likväl ändå. Jag förstår inte på mig själv ibland alltså.. Det enda som skiljer är att jag inte tar ledigt från jobbet i år, det funkar inte riktigt ekonomiskt just nu. Så vissa dagar kommer jag att dubblera, men det ska inte vara några problem! 

På tisdag kör jag nästa pass, då är det ankomster som gäller. Jag har beordrat min vän Tommi som kommer hit som groom i år att önska mig specifikt som hjälpreda när han anländer! 

Likes

Comments

En lång dag på jobbet som slutade med en liten mini snöstorm!

Det känns som att jag inte gör något annat än jobbar nu för tiden, men jag hänger inte läpp för det. Men jag vet att jag kommer att tacka mig själv sen när lönen väl kommer, för pengar gillar väl alla?

Precis när jag hade kört ut på stora vägen så skrev min skiftledare och frågade om jag ville/kunde jobba imorgon 06.00 - 13.00, javisst sa jag...

Dags att försöka sova om jag ska överleva morgondagen på jobbet! :)

Likes

Comments

Jag är en känslig person och är en person som går runt och ältar saker och ting. Idag är en sådan dag då jag går runt och tänker extra mycket på livet och hur tacksam jag är över allt jag har åstadkommit här i livet!!

Alla Våra Ligg strömmar ut genom högtalaren samtidigt som jag går runt och plockar samt städar lite i lägenheten. Jag älskar att gå runt och plocka, det är som balsam för själen nästan. Ända sedan jag flyttade hemifrån så har jag alltid gillat ordning & reda, annat var det när man bodde hemma..

Snart firar jag ett år i min lägenhet, ett år som lägenhetsägare. Desto längre tiden går så känner jag att jag inte är nöjd med planlösningen, fråga mig inte varför. Jag knarkar Hemnet varje dag, det enda jag tittar på är inprincip hur alla planlösningar ser ut. Jag borde vara nöjd med den 2:an jag har på 60 kvm, desto mer nöjd är jag över att innan jag ens hade flyttat in så hade jag tjänat minst en halv miljon på det köpet då den har ökat så pass mycket i värde. Området jag bor i är väldigt eftertraktat!

Hur ser ens min dröm planlösning ut?
Just nu har jag ett anslutande kök som är granne med sovrummet och ett vardagsrum med en anslutande balkong. Jag fick själv välja planlösning när jag tingade lägenheten innan bygget hade påbörjats. Då hade jag alternativet att ha vardagsrummet där sovrummet ligger idag, det vill säga i anslutning till köket - vilket min dröm är i framtiden. Hade jag valt den planlösningen så hade sovrummet hamnat där vardagsrummet är idag - i anslutning till balkongen. Och det var den enda anledningen till att jag inte valde den planlösningen. Därför att jag gillar inte när man har en anslutande balkong till sovrummet, vänner & familj som kommer på besök ska inte behöva gå igenom mitt sovrum för att komma ut till balkongen. Men oavsett hur så är jag så jävla tacksam och glad över att jag ens äger en egen lägenhet, alla har inte ens den möjligheten idag.

  • 60 Readers

Likes

Comments

Hej från bagageutrymmet på en Widerøe! 😁

Betar av ett fyra timmars kvällspass idag och samma visa blir det imorgon!

Likes

Comments