Ska kanske ta och börja blogga här igen men först måste jag verkligen fixa designen, den ser ju hemsk ut! Har bara ändrat en liten sak och det är en ny bild där på sidan <------- kommer fixa resten sen när jag orkar.

 

Just nu bloggar jag på blogg.se, http://louiseblomquist.blogg.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår julbakade jag med min mamma och mina systrar :)

Likes

Comments

Hej! Sov faktiskt nästan bort hela dagen idag, vaknade vid 12 och sen pluggade jag i nån timme och vid 20 över 4 åkte alla i min familj utom min bror till oleary's där vi mötte upp min syster och hennes pojkvän och åt middag, det var en farsdags present åt pappa, alltså att vi skulle bjuda honom på middag.

Vid 6 skulle vi bowla där också och jag kan ju säga att det inte gick så jättebra för mig men det var 3-4 år sen jag bowlade sist så det var ju inte så konstigt att det gick dåligt då men vi ska nog börja bowla lite oftare och övning ger färdighet! :)

Gårkvällen spenderades med min bästavän, vi såg på så mycket bättre och efter det sex and the city och bara tog det lugnt och pratade och skrattade åt allt möjligt.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit på öppet hus på gymnasiet och det är riktigt svårt med alla olika linjer...funderar mest på samhälls beteendevetenskap, vård och omsorg eller humanistiska programmet.

Just nu är jag hos min bästavän och vi ska se på så mycket bättre och sen efter det sex and the city och bara ta det lugnt :)

Likes

Comments

Har suttit och kollat på x factor i princip hela kvällen, men har inte orkat göra så mycket eftersom att jag är sjukt trött, men det var iaf väldigt synd att JEM åkte ut, dom var ju så grymma! Just nu så hejar jag på Awa, tror faktiskt att det är en ganska stor chans att hon vinner :)

Nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova antar jag, godnatt!

Har förresten ätit choklad pannacotta och det var inte så gott...föredrar vanilj

 


Likes

Comments

Hej! Det är äntligen fredag imorgon, sååå härligt! fast måste såklart plugga ändå eftersom att vi har fått veta nu att vi har ett till no prov, biologi på fredag nästa vecka, det är iaf bättre än kemi och fysik. Sen kommer det att vara öppet hus på lördag på gymnasieskolorna så ska nog dit, känns ju ganska så jobbigt men då kanske jag blir ännu säkrare på vad jag ska välja för linje så det är nog värt det.

Men nu måste jag börja göra mig iordning för sängen, tvätta bort sminket osv. Jag har somnat vid 2-halv 3 nästan hela den här veckan så jag hoppas att jag kanske kan somna lite tidigare ikväll, godnatt!

X_large

pic; weheartit

 

 

Likes

Comments

Pluggar just nu, kemi och sen blir det att skriva på min debatt artikel, jätteroligt...men snart är det jullov!


Likes

Comments

Hej! Den här dagen har varit ganska så bra även fast det är en måndag, började 8.35 och slutade 14.10.

Det som är jobbigt för mig just nu är att när jag var sjuk och borta i 3 dagar så missade jag 2 prov, sen ska en debattartikel vara klar tills på onsdag plus att vi har so läxförhör på torsdag så det har blivit ganska mycket plugg idag som ni nog förstår.

Åt förresten tacos idag när jag kom hem till mellanmål inte för att det är nån som bryr sig men det är ju för gott , my favourite food!

Antar att sånt här inte är så kul att läsa så ska börja tipsa om lite låtar som jag lyssnar på osv så att det kanske blir lite roligare iaf :)

Nu måste jag faktiskt ta och sova, godnatt!


Likes

Comments

Hej! Idag har det väl inte hänt så jättemycket, det är ju söndag så det är väl inte så ovanligt, har mest pluggat och varit ute och gått, det är ju viktigt att röra på sig! :) Solsidan har jag också sett på såklart, tycker att det är lite synd att Ove inte är med så mycket längre för det är ju han som gör programmet roligt. 

Det är redan måndag imorgon igen...it sucks fast som tur är så har man alltid roligt när man går i min underbara klass <3

68hbpk_largeTumblr_m68eulkmfs1r8l9iqo1_500_large
pics; weheartit

Likes

Comments

Ställ gärna nån eller några frågor till mig!
 


Likes

Comments