Header

ÄNTLIGEN är sommarkvällarna här!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Efter en lång dag igår med praktikintervju, plugg och städ var det välförtjänt att ta ett glas vin med Elin. Det satt fint!

Likes

Comments

Dagen som började lugnt slutade i en allt mer stressigare ton. Efter frukost gick jag ut och la mig i solen med min käre "kompis" grafisk kokbok. Efter att ha läst några sidor och bränt ryggen sattes stressen igång med allt som behövdes göras. Men nu är jag redo för sängen och imorgon väntar en praktikintervju, är ett nervöst vrak...

Likes

Comments

Mycket igång just nu! Plugget verkar inte ta slut då jag har två prov framöver och några uppgifter på detMin fredagskväll blir framför tvn med vin och plugg

Likes

Comments

​Jag och min pojkvän är ju inga mästerkockar men räkmackor, det kan vi!
​Ikväll väntas spelkväll med några vänner, mysigt!! 

Likes

Comments

Long time no see! För en vecka sedan idag gick flyttlasset från byn till stan. Det står fortfarande flyttlådor kvar och kläderna ligger för det mesta i påsar. Sakta men säkert kommer vi i ordning!

Likes

Comments

Fick något flipp att jag ville uppdatera så here I am. Jag har haft bra dagar sedan senaste inlägget. Har haft en riktigt rolig utekväll med vänner, hunnit med en liten resa till Stockholm där jag & Love såg You me at six och har även haft en myskväll hemma hos Julia!

Nu ska jag och Felix snart iväg till Gekås för att storhandla till flytten. Har en låång lista som fylls på hela tiden så det kan nog bli dyrt MEN jag är taggad!! 


Likes

Comments

Long time no see. Här är lite gott och blandat av det senaste från livet. Var en helg i Kalmar och skaffade två nya tatueringar och hälsade på Love. Sen har det blivit en och en annan fika, lite drinkar, gos med Abbe, Pinchos (igen) osv. Har även blivit med LÄGENHET så i slutet av mars/början av April flyttar jag ihop med min pojkvän (!!!)

Livet rullar på!

Likes

Comments

Idag blir det en lugn lördag. Ska få gjort lite uppgifter till skolan och kurera mig då jag har åkt på en förkylning, not so fun.

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag haft fullt upp med skolan och har utöver det hunnit köra gokart, umgåtts med vänner och pojkvän. För att fira två lediga dagar tog jag och Rebecca några glas vin igår. En bättre måndagskväll!

Likes

Comments