Header

Märks att man inte har använt kameran så mycket senaste tiden, det lilla jag kunde var blivit mycket, mycket mindre men det är ändå lite motiverande!

Håller på att göra mig redo för en dag i Uppsala med mässa och sen eventuellt en utekväll men har så svårt att veta vad jag ska ha på mig och att det är mer än 10 minus grader gör det inte enklare, kan det bli vår så man kan börja ha blusar, kofta och en jacka samt eventuellt en halsduk? Då är det mycket roligare att göra sig fin 😄

Ska tänka ut något att ha på mig på mässan men får nog bli en annan överdel ifall vi går ut. Behöver inte lida pin för att vara fin heeela dagen när det gäller att frysa 😌


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För... Snart 2 år sedan köpte jag en spegel på JYSK under en kampanj, halva priset, så jag ville passa på då det var en så stor och fin spegel men sen dessa har det stått i sin kartong, lutad mot samma vägg hela tiden men någon låda eller så framför sig för att det inte ska riskera att glida och gå sönder.

I förra fredagen hände det jag faktiskt trodde aldrig skulle hända... DEN SATTES UPP! Fick hjälp av en av pappas kollegor då jag aldrig har satt upp något i en vägg, bara med spik, häftstift och kludd vilket inte funkar på gipsväggar i en hyresrätt.

Insåg när den kom upp hur mycket det undermedvetet har stört mig att den stått där den har så länge. Det var så mycket större och fräschare och nu vill jag verkligen få det fint hemma.

Den hamnade på samma vägg som den stått lutad mot i 2 år och det känns så rätt! Nu kan jag även ta liite bättre outfit bilder eftersom jag inte får skärpan att funka så bra på stativ, det är ju något i alla fall 😃


Likes

Comments

Just nu finns det inget jag vill ha mer än kall premier cola och te, massor av te för det har börjat klia så i halsen och nu är förkylningen verkligen på gång att bryta ut, kommer helt klart göra det efter helgen men men, har en rolig helg framför mig så det får bli som det blir men ska kurera mig ordentligt ikväll.

Åt middag när jag kom hem från jobbet, kokt potatis och varmrökt lax, så underbart gott! Var ren njutning att äta vilket det inte har varit senaste tiden. Satte dessutom igång ett långkok i slow cookern, ska prova att göra dillkött så hoppas det blir bra denna gång med tanke på att det andra försöken har varit sämre än en det andra 😁

Dagens mening : Ge inte upp bara för att du gör fel - Detta är på pricken hur min dag har varit

Imorgon blir det jobb hela hela dagen så ska passa på att kurera och ta det lugnt med gottis och film, har fått lite idéer till blogginlägg som jag ska planera och har även en stund på morgonen innan jobbet att gosa ner mig i soffan 😌


Likes

Comments

Hade tänkt att jag skulle skippa ÄNNU ett sent inlägg men ska dela dagens mening så kunde lika gärna skriva inlägget idag istället för imorgon.

Har så konstiga känslor i kroppen, har påbörjan till förkylning och även PMS symtom men tror snarare att det har att jag har börjat få biverkningar på den anti-depressiva medicinen då jag inte ska ha kunna ha PMS med tanke på endometrios behandlingen, mår så satans illa på kvällarna, kan knappt äta och blir matt och hängig. Därför jag skjuter upp duschen till imorgon efter jobbet.

Så ska sitta i soffan en stund innan det är dags för att sova, har inte kunnat få någon tvättid på 1 1/2 vecka nu så måste plocka med mig underkläder och strumpor och be mamma eller Victoria att tvätta åt mig, att det ens ska behövas, suck 😓

Tycker denna veckan har varit så jobbig faktiskt och då är den inte slut ännu, men går och nynnar på All Time Lows låt Weightless som jag lyssnade otroligt mycket på genom gymnasiet

Just meningen Maybe it's not my weekend but it's gonna be my year är någon jag ofta får i huvudet när jag måste pusha mig lite.

Likes

Comments

Märks att senaste dagarna har varit ansträngande, har inte haft tid att tänka ut bra blogginlägg eller ta kort på saker, inte så här man ville avsluta utmaningen 😒 Men men.

Var hem till mamma och skotta gårdsplanen när det kommit så mycket snö när hon kom hem från Thailand sen under eftermiddagen så slapp hon tänka på det direkt. Sen har det varit jobb och annat att göra.

Hoppas att jag kan hålla motivationen och fortsätta jobba på att få tillbaka inspirations trots att #30daysnouwchallenge är över, men detta år gjorde jag ju faktiskt minst 1 inlägg er dag 👏

För att fortsätta med @freckless utmaning för veckan så är dagen mening : Det finns inte tillräckligt med timmar på dygnet.

Får bli en bild på Vanilla som tycker att jag ska klia henne istället för att skriva 😁​

Likes

Comments

Nevada, min drömsoffa sen ungefär 1 år tillbaka, velar mellan om jag bara ska ha divan eller både divan och schäslong men känns som att det sistnämnda blir för stort.

Igår vart suget efter en ny soffa otroligt starkt igen nu när spegeln har kommit upp och det känns fräscht och när jag åkte till affärn för att handla och panta så pratade jag med Victoria om det och hon tyckte att vi då kunde åka till Uppsala och kolla på soffan då jag so far bara har dreglat över den på nätet.

Vi passade på att först springa in på IKEA och kolla lite saker då vi upptäckte att Mio hade bytt lokaler och sen åkte vi dit och kollade på Nevada soffan och även en annan som var en ny modell som fanns i katalogen men den kunde vi snabbt utesluta, det är en tresits Nevada med divan som jag ska ha.

Den var så bekväm och till ett bra pris så som det känns nu så kan det faktiskt bli soffköp denna månaden 😳

Likes

Comments

Nouw Magazine

Better Blogging Nouw