En stressvecka

/ MIN VARDAG

Den här veckan är sjuk. Idag känner jag mig lite lugnare än igår och tidigare dagar för att jag fick mycket gjort men alltså? Jag vet inte vad jag tänkte när jag tänkte att jag skulle plugga 200% halva terminen. Mina dagar kommer i princip BARA vara plugg de kommande veckorna. Alltså jag vet inte ens hur jag ska hinna med att titta på Paradise Hotel. Någonting måste jag ju dra ner på liksom och det är typ det då?

Recap:
Jag var hemma natten till onsdag för att jag skulle till KS och ta blodprov på onsdagen. Jag har nämligen precis bytt blodförtunnande och då behövde man typ kolla att det var ok. Så sen åkte jag tillbaka till Uppsala och gick direkt till Blåsenhus för att sätta mig och plugga typ. Hade vid detta laget en tryckande känsla i benet, pulserande liksom. Brukar ha det ibland men det brukar gå över så tänkte inte mer på det. Men det gick liksom inte över på flera timmar? Det är rätt störande också så till slut tog jag Alvedon och la på en värmepåse. Men tankarna gick och jag tänkte, jag tar bort värmepåsen så jag kan se ifall det blir rött och varmt (symptom på propp i benet), annars blir det ju det av värmekudden och då kan jag inte urskilja. Lät påsen vara av 15-20 minuter och all rodnad gick ner FÖRUTOM en ring på EXAKT det områden där det tryckte. Fick absolut panik och ju mer jag kollade på det kände jag att fan det där ser inte normalt ut. Ringde 1147 och pratade med dom i typ 15-20 minuter och dom sa till slut att jag inte behövde åka in nu, men var det kvar/lika illa morgonen därpå skulle jag kontakta vårdcentral och åka in akut om det blev värre. Kan ju säga att vid detta laget så var mitt fokus som bortblåst så jag fick ingenting gjort den kvällen och somnade kort därefter. Det var bättre igår, borta när jag vaknade, sen kom det tillbaka LITE men jag tror också att jag satt och kände efter. Det var inte samma tryck i alla fall och jag mår bra i övrigt. Dessutom försvann rodnaden under kvällen också. Men gud vad rädd jag var. Jag är väldigt hypokondrisk av mig och VÄLDIGT nojig när det kommer till proppar och sånt pga min sjukdom.

Igår hade jag statistikföreläsning á 3 timmar och kände bara att jag fan inte kan någonting. Men nu har jag lagt undan statistiken över helgen och ska helt fokusera på min tenta i Statsmaktens strukturer som jag har på måndag. SEN får statistiken vara prio ett i några veckor, så att jag kan få godkänt på den tentan, för mitt dumma fanskap har såklart bokat en resa över datumet då omtentan är så då måste jag ha den släpandes nästa termin och det vill jag inte. Idag i alla fall har jag egentligen räknestuga men eftersom jag känner mig så efter och ändå inte kan plugga varken innan eller efter så skippar jag den. Tänkte röra mig hemåt om en timme och sätta mig där och plugga och sen jobbar jag i eftermiddag (perfekt planering, tror verkligen jag är Superwoman). Jobbar även imorgon. Men som sagt, det gick bra att plugga igår så nu känner jag mig rätt så lugn. *peppar peppar ta i trä* Ska bara göra i ordning vad jag kan lättast kan plugga på tåget för det är ändå 40 min jag kan utnyttja till att plugga istället för att bara chilla, och packa ihop och sen åker jag.

Planerna i helgen är alltså följande:
Fredag - Jobb + plugg
Lördag - Jobb + plugg
Söndag - Hel pluggdag

Kulig helg va :)!

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Oj vad mycket plugg, din stackare 😟 Usch vad hemskt, jag hade också fått panik, propp i benet är ju inget kul! Skönt att de blev bättre! <3 Hoppas du får en fin helg trots mycket plugg och jobb! Ta hand om dig 😊nouw.com/tinafalkestad
alicia12000
alicia12000,
Herregud, här kämpar man som ett jävla djur med 100% och våndas över att man skriver kandidatuppsats parallellt med dom andra kurserna. Så jävla duktig är du iaf och du kommer klara det galant!! nouw.com/alicia12000
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229