Den gråa, kalla vardagen

/ MIN VARDAG

Hej på er! Kom precis hem från skolan efter ett seminarium och efter att ha suttit kvar i skolan ett par timmar och jobbat på ett grupparbete. Är så glad att det är över snart, det har inte fungerat bra. Hur som helst är jag nu hemma för att fortsätta med det jag gjorde i skolan i några timmar, med kaffe som sällskap och vår otroligt deppiga värld utanför. VAD ska man göra för att orka nu? Livet känns så grått nu och som att det aldrig kommer gå över. Förutom att boka en resa till varmare breddgrader, vad gör man???? Har aldrig velat härifrån mer.

Jag har verkligen inte mått så bra de senaste veckorna. Mitt humör har varit väldigt upp och ner och det är väl egentligen det som inte är bra. Jag har väl mestadels mått ok men det går så snabbt upp och ner hela tiden, har inte varit så på länge. Den gemensamma nämnaren har helt klart varit att jag inte har tränat. Det gör så mycket för mig. Om inte för att det för in en rutin i mitt liv så är det så värdefullt att få röra på sig. Det gör allt för välmåendet rent psykiskt, jag menar det verkligen. Det är som antidepressiva för mig. Lyssna på Hjärnstark med Anders Hansen, det är verkligen den bästa boken jag läst. Inte för att den är så jävla bra rent underhållningsmässigt men för att den fått mig att inse det viktiga med att träna. Jag vet att man inte ska ha ångest över att inte träna men det får jag just för att jag vet hur nyttigt det är, har ingenting alls med vikt eller så att göra. Bara välmåendet.

Så idag ska jag börja igen. Det blir nog kondition denna vecka och nästa vecka kör jag igång med styrka igen. Måste se till att få in det i min vardag för jag fungerar inte annars.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Känner som du, är glad att jag ska resa bort snart. Fram tills dess ska jag försöka överleva genom att njuta av dom kommande julljusen och unna mig restaurangbesök med ett par vänner. Sen, när solen väl skiner försöker jag se till att jag kommer ut på promenad, gärna i naturen. Så försök unna dig, världen är så grå nu så vi förtjänar det.nouw.com/jossustravelpics
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229