Det är måndag kväll och jag har precis avslutat första jobbdag och det gick väldigt bra tycker jag, förutom att damien hade svårt att somna men det är ju inte så konstigt, annars idag så har det inte hänt så mycket lite sol och shopping innan Michelle åkte till sitt jobb, när hon hade gjort det så blev det mys i soffan men vars en telefon, eller ja han med min iPad och jag med min mobil och så såg det ut tills han gick och la sig, väldigt skönt då jag har varit väldigt trött idag och har fruktansvärt ont i huvudet. Så nu blir det lite snack med Michelle sen skönhetssömn för min del ;)

Vår kväll haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 172 Readers

Likes

Comments

Då var första dagen i Lanzarote gjord och jag kan inte vara mer nöjd med dagen, massa lek med Damien och massa sol och bad på stranden som avslutades med kina buffe. Resan hit gick väldigt bra förutom att dom ändrade min resväg hit utan att meddela så helt plötsligt fick jag väääldigt bråttom så en missande fika med mor och ett snabbt hejdå så hann jag med precis med flyget.
Första arbetsdagen imorgon och ser väldigt fram emot det, ska bli väldigt kul faktiskt. Blir även en shopping runda med Michelle så hon får se vad jag tycker om osv i o med jag är vegetarian så det ska också bli kul att lära känna henne mer.

nej nu somnar jag snart så ni får ha det så bra!


Likes

Comments

​Nu börjar det närma sig med stormsteg snart flyr jag äntligen (igen.) med förhoppningar att detta kommer bli så mycket bättre, och att jag inte kommer hem efter 10 dagar igen men det tror jag inte och det hoppas jag inte. 

Jag ska iallafall flytta till Lanzarote till en ensamstående mamma med en 6 åring son, som jag ska ta hand om på kvällarna medan Michelle (mamman) är iväg på sitt nattjobb. Måste bara nämna att dom har pool och bor närma stranden, hur nice är inte det?! Här ska jag befinna mig det senaste halvåret-året så jag tror definitivt att jag kommer att trivas, och Damien & Michelle verkar vara hur mysiga som helst. 
Min fina vän Kim kom igår och kramade mig adjö och nu vankas det fika med kära mor. 
Vi hörs igen när jag befinner mig i mitt nya hem i Spanien! 
ha det fint! 
 

Likes

Comments