Weekend!

Hej hörrni!
Nouw fortsätter att bugga, har inte kunnat kommit in varken igår eller idag innan jag faktiskt tog bort appen & laddade ner den igen.. aja så kan de va. Söndagkväll & ännu en helg över. Men vilken helg jag haft. I lördags stod jag & Hampus på Nobelberget höstmarknad. Jag sålde loppisgrejer & Hampus sina lädergrejer ( Ironbayse på instagram ). Marknaden var på kvällen mellan 16-23 så de va en riktig fest. Det var massa second hand, hantverk, bärs, food trucks & live musik. Så himla härlig kväll med härliga människor. Hampus var helt lyrisk efteråt. Man såg att han älskade det. Jag shoppade lite vintage ( såklart ) & så käkade vi världens godaste burgare från Babas Burgers. Alltså deras burgare är tamefan dom godaste i stan. Riktigt lyckad kväll.
Och idag söndag stod loppis i Stinsen på schemat. Vi fyndade en hel del. Bla en kruka, levis jeans & lite kläder till Amy Stella.

Nu börjar det bli dax att sova för den här veckan är fullspäckad.

Vad har ni gjort i helgen?

Gillar

Kommentarer

Clara
Clara,
Vad kul det låter! Loppis och secondhand är så mysigt tycker jag. Jag var faktiskt på en secondhand i helgen och hittade en skitsnygg klänning, i en stil som liksom kändes som en blandning av bohem och punk. Mycket nöjd. 😊 caups.blogg.se/
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja jag älskar loppis, går så ofta jag kan. Va kul 😃 nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229