Välkommna hem till oss!

Ni är många som undrar hur det ser ut hemma hos oss. Säkert pga min förkärlek för loppis. Idag får ni följa med in i vårt vardagsrum.

Gardinstängerna hängde faktiskt i lägenheten när vi flyttade in. Gardinerna är köpte på ikea. Vi ville ha nått som matchade med teak & så blev de ju himla fint till vår soffa. Gardinerna är nog faktiskt även det som kostat mest i det här rummet. Soffan har jag fått av mormor. Hon köpte mammas gamla så fick jag ta den här. Den är himla fin, inte så skön & den börjar bli sliten. Men den är fin. som sagt. Och den passar in så bra. Sen spenderar vi inte jättemycket tid i vardagsrummet heller. Vi har inte ens en tv där pga finns inget antennuttag i lägenheten för den är så gammal. Fåtöljen köpte vi på ett loppis i Södertälje som heter Filialen när vi bodde där. Tror den gick på 50-75 spänn. Mattan är från en butik som lagt ner nu som hette Americana & låg inne i stan. Sjukt snygg. Sjukt halkig. Bordet kommer från en bortskäkesgrupp & sen har jag stått & målat möbler på det därav allt färgstänk hehe.

Alla tavlorna är även dom från loppis & takkronan har jag fått av mormor.

Mina avokados

Mina elefantöre bebisar. Älskar att ha mycket växter.

Vilket rum vill ni se här näst?

Gillar

Kommentarer

rijosefine
rijosefine,
Jättemysigt & fint!nouw.com/rijosefine
louiseanderssons
louiseanderssons,
Pengarellerpyssel
Pengarellerpyssel,
Haha lite som hos en gammal tant- på ett bra sätt! Eller hemma hos mig. Älskar också loppisar. Går att kombinera ihop så himla snyggt. Min favorit är lampan- eller spegelpidestalen- eller de kitshiga tavlorna 😊nouw.com/pengarellerpyssel
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hahaha precis så 😃 Jag älskart! nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229