St .Tropez Self Tan Purity Vitamins

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

St.Tropez har släppt nyheter nyligen. Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist & Bronzing Water Serum. Produkterna är superlätta att använda & ger så snyggt resultat. Den perfekta gyllene färgen. Och dom doftar såå gott. Du kan köra serumet som det är eller blanda ut den med din dag/nattkräm.

...............................................................................................................................

St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Gel
Tropiskt doftande och vitaminberikad brun-utan-sol-mist som inte behöver sköljas av och som ger en fin gyllene hudton. Innehåller en unik blandning av 95% naturliga ingredienser och St.Tropez Sunshine Complex som efterliknar solens positiva effekter och aktiverar produktionen av D-vitamin utan de skadliga effekterna av UV-strålar.
Innehåller hyaluronsyra och C-vitamin för att återfukta och ge huden lyster. 100% vegansk

St.Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Serum
Tropiskt doftande brun-utan-sol-gel för ansiktet som inte behöver sköljas av och som ger en fin gyllene ton. Innehåller en unik blandning av 93% ingredienser med naturligt ursprung och St.Tropez Sunshine Complex som efterliknar solens positiva effekter och aktiverar produktionen av D-vitamin utan de skadliga effekterna av UV-strålar. Innehåller hyaluronsyra, C-vitamin och extrakt från persikoblomma för att återfukta, ge lyster och skydda huden. 100% vegansk.


Just nu får du 20% rabatt på produkterna via länkarna ovan

Har du testat någon av St.Tropez produkter? Brukar du busa dig?

Bilderna ger inte färgen rättvisa. Färgen är så mycket finare i verkligheten.

Gillar

Kommentarer