Söndagsmasken- Acasia Start me up Sheet mask

Har ni följt bloggen ett tag så har ni nog läst en del inlägg om Acasias hudvård & deras sheet mask Lift me up. I år har dom utökat sitt sortiment med ännu en sheet mask, Start me up sheet mask. En svart sheet mask som innehåller massa goa grejer. Såhär står det om den på Acasias hemsida:

Ge huden extra kärlek med denna svarta arkmask framtagen med aktivt kol från bambu, genomfuktad med retinol som effektivt avlägsnar orenheter, förfinar porer samt ger ökad lyster och spänst till huden. Arket är ansiktsformat med hål för ögon, näsa och mun och har öglor för att fästa runt öronen för extra bra passform och effekt. Den har dessutom ett parti som tar hand om området under hakan. Passar alla hudtyper utom den riktigt torra huden.

Efter användandet känns huden ren med en förbättrad struktur, lyster och en jämnare hudton.

(Bambukol är ett mycket miljövänligt och naturligt nedbrytbart material. Kolet har en naturlig antibakteriell effekt samt är en mineralrik och naturlig antioxidant som renar huden och samtidigt balanserar hudens pH - värde.)

Ja men ni hör ju själv hur jävla najs den här är. Jag är ju ett stort fan av deras Lift me upp & jag älskar den här precis lika mycket. Det här med att deras masken även inkluderar underpartiet på hakan & att man kan kroka fast dom bakom öronen är guld värt för en småbarnsmorsa. Då kan man göra saker samtidigt.

Acasias produkter finns att köpa på acasiashop.com ,apoteket hjärtat, apotea mfl.
Start me up Sheet Mask kostar 125:-

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229