Sofie Fahrman ❤️ Essie

Sofie Fahrman har tillsammans med Essie satt ihop ett kit med 6 stycken nagellack i färger som går från nude till rött.Tanken med kollektionen är att den ska inspirera till att experimentera med sin manikyr.

Essie har alltid vart min favorit när det kommer till nagellack. Jag har haft en rosa (där tyvärr lappen på namnet åk bort) som jag använt i flera år som jag alltid kör med på sommaren på både händerna & fötterna. Tillsammans med baslack & överlack (se sista bilden) så sitter det så grymt bra. På bilden har jag färgen Sole mate. Jag var så sugen på en mer höstig & murrig färg & jag tycker verkligen Sole mate är den perfekta höstfärgen. Naglarna torkar supersnabbt tillsammans med speed setter överlacket. Sen avslutar jag hela manikyren med apricot cuticle oil. En nagelbandsolja som återfuktar & ger näring till nagelbanden.

Färgerna i kollektionen är:
Sole mate
Forever yummy
Buy me a cameo
Status symbol
Muchi muchi
Topless & barefoot


Mina favoriter måste nog vara Sole mate & Status symbol. Då jag inte brukar ha så mycket färg på kläderna så älskar jag att ha färger som sticker ut lite på naglar & läppar.

Vilken är er favorit?

pressutskick/pressprov

Gillar

Kommentarer

blubbandzombie
blubbandzombie,
Många fina nyanser! 😃nouw.com/blubbandzombie
louiseanderssons
louiseanderssons,
Verkligen 👌🏻nouw.com/louiseanderssons
JessyGunnarsson
JessyGunnarsson,
louiseanderssons
louiseanderssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229