Nya hårverktyg ifrån Philips!

Både min hårfön & plattång har sett sina bättre dagar. Följer ni mig på instagram så har ni sett min gamla hårfön på story. En liten suuuuuper gammal som jag faktiskt fått av mormor (alltså hennes begagnade, inte en present eller så). Varje gång jag använde den va ja rädd för att den skulle börja brinna... Och min plattång är kanske 6 år gammal. Så ja det var på tiden att dom uppgraderades. Och kolla kolla! Hur fina!?! Hårfön & plattång ifrån Philips. Älskar designen. Det rosa mot det vita. SÅ FINT!. Och jag har testat produkterna i ca en vecka nu & inte visste väl jag att man kunde känna sån himla skillnad på hårverktyg. Håret håller sig platt länge & känns mjukare än vad det brukar. Plattången värms upp supersnabbt & man kan välja mellan 3 olika temperaturer vilket är superbra. Och hårfönen är så jäkla effektiv. Jag som har väldigt långt & tjockt hår får torrt på ett klick. Jag säger bara WOW!

Dry Care Prestige MoistureProtect-Hårtork
Styla håret utan att förstöra hårets naturliga fukthalt. Styla håret utan att skada det! DryCare Prestige hårtork har en inbygd liten sensor som använder infraröd teknologi för att mäta hårets fukthalt & anpassa värmen så att man säkerställer att man inte rubbar hårets naturliga fukthalt. Den innovativa funktionen skyddar håret när du stylar & torkar det.
Den innovativa MoistureProtect-tekniken med IR övervakar kontinuerligt och anpassar torktemperaturen efter ditt behov av hårtorkning. Den intelligenta sensorn mäter hårets yttemperatur 4 000 gånger under ett torkning och justerar värmen för att förhindra uttorkning och skador på huden. Håret blir glansigt och mjukt eftersom fukten bevaras på bästa sätt. Du kan slå på/stänga av sensorn efter behov.
Drivs med infraröd teknik för att diagnostisera håret och anpassa temperaturen så att det naturliga fuktgivandet bevaras.
ThermoProtect-temperaturen ger optimal torktemperatur och extra skydd mot överhettning av håret. Med samma kraftfulla luftflöde får du bästa resultat på ett skonsamt sätt.

MoistureProtect Plattång
Styla håret utan att skada det! Moisture Protect Plattång har en inbyggd liten sensor som mäter hårets fukthalt hela 30 gånger per sekund för att kontinuerligt anpassa temperaturen för att inte skada håret. Den innovativa funktionen skyddar hårets naturliga fukthalt när du stylar det.
Sensorn analyserar ditt hår trettio gånger i sekunden och anpassar temperaturen för att bevara hårets naturliga fukt.
Laddade negativa joner eliminerar statisk elektricitet, vårdar håret och sluter dess porer så att hårets lyster och glans intensifieras. Resultatet blir ett hår som är vackert glansigt, mjukt och krusfritt.
De rörliga plattorna flyttas så att trycket på håret justeras. Det skyddar hårstråna från att skadas och förebygger därför hårslitage.

Gillar

Kommentarer

louisemellqvist
louisemellqvist,
Har du testat att locka med plattången? 😊nouw.com/louisemellqvist
louiseanderssons
louiseanderssons,
Inte med den här, men med andra 😃nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229