Ny hudvård från Eucerin!

I reklamsamarbete med Eucerin


Fick hem detta helt underbara kittet från Eucerin med deras nya hudvårdsserie DermoPurifyer Oil control. Denna hudvårdsserie är utvecklad för oren, aknebenägen & fet hy. Jag är extra nyfiken på det aktiva serumet Skin Renewal Treatment som är en mild kemisk peeling som man kan använda på natten.

Jag personligen har aldrig haft akne men i perioder väldigt dålig hy. Speciellt efter jag fick barn. Jag är riktigt nyfiken på denna serien. Jag har bara goda erfarenheter av Eucerin sen tidigare. Vi brukar faktiskt alltid köpa deras solskydd till Amy Stella. Sen blir jag som vanligt lika glad varje gång det läggs ner kärlek på utskicken. Kolla bara! Vi fick en smink svamp, massageboll, bomull & ett hårband i en superfin box. Inte nog med det. Jag vart såå taggad när jag såg usb stickan haha. På den hade dom lagt information om produkterna. Så himla smart.

Vad har ni för hudtyp?
Har ni testat denna serie?

Gillar

Kommentarer

JohannaKvarnstrom
JohannaKvarnstrom,
skin Renewal treatment är helt klart favoriten bland alla dessa!! Älskar den! Den kommer få fortsätta få en bra plats i mitt skåp!😍🙏🏼 nouw.com/johannakvarnstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Härligt att höra 😃nouw.com/louiseanderssons
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Ett sånt utskick hade man inte tackat nej till 😍nouw.com/emellie_larsso
louiseanderssons
louiseanderssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229