No Buy November!

Då går vi in i November. Kan ni fatta att det här året snart är slut? Det har gått så sjukt fort. Förra månaden blev det för mycket inköp för vår del. Stellis behövde nya kläder & utekläder & så kändes det bara som att vi allmänt va lite slösaktiga. Så jag kände att nej nu måste vi ha en No Buy månad. Så hela november kommer vi ha en No Buy månad. Vi kommer alltså inte handla någonting i november förutom mat. Jag kommer även tänka till extra där. Göra matlistor, kolla extrapriser & kanske inte köpa lika mycket chips & läsk.... där den jäkla cola lighten. Vill inte ens veta hur mycket pengar man lägger på läsk. Nej max en burk om dagen får det bli. Behöver ändå få i mig mer vatten. Kommer även fokusera på att sälja lite grejer jag rensat ut. 

Har ni kört en No Buy månad nån gång? Hur gick det? Har ni några tips?

Gillar

Kommentarer

Bunny Therese
Bunny Therese,
Jag hoppar på utmaningen denna månaden! Blir tokig på mig själv som har noll självkontroll då det kommer till shopping. Second hand eller ej, skärpning!bunnydrugz.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Woop woop 🙌🏻 Då får vi peppa varandra! nouw.com/louiseanderssons
Mikaela
Mikaela,
Ett tips är att om du blir sugen på att köpa något - skriv ner det! Eller gör en moodboard (jag gör alltid moodboard i paint haha.. för jag gillar att visualisera saker bildligt). Kolla sedan igenom listan och bilden efter ett tag - vill du fortfarande köpa det? behöver du det? 🤔☺️ Många gånger har jag då insett att jag faktiskt inte behövde sakerna ☺️ Lycka till!
louiseanderssons
louiseanderssons,
Najs 🙌🏻 Tusen tack för tipset 🙌😍nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229