Mina tankar om black friday!

Black Friday är ett relativt nytt koncept här i Sverige som vi såklart som så mycket annat influerats av Usa.

Jag ser mycket klagade överallt på sociala medier, det är tydligen sååå himla jobbigt att se dessa rabatter fylla ens flöde & inkorg.

Bu fucking hu!

Jag känner lite såhär. Vill du inte köpa nått? Then dont!

Alla dessa rabatter kan gynna någon annan som kanske annars inte har råd att köpa massa grejer. Det kanske är någon som faktiskt kan ha råd att köpa en julklapp till sitt barn eller vad som. Ja det blir en klassfråga.


Personligen älskar jag när det är rabatter. Jag köper nästan aldrig något till fullpris utan har is i magen & väntar tills det blir rea. För det är rea väldigt ofta. 20 % hit 25 % dit. Jag har också väldigt låg inkomst eftersom jag är mammaledig.

Nu på black friday har jag gjort ett riktigt fynd. Och det är ett årskort på lekland till Stellis som va på hela 50% rabatt.


Så behöver du inte handla något på black friday, bra för dig. Men ta inte bort glädjen för någon annan som kanske kan köpa något just pga att det är på rea.
Vad tycker ni om Black Friday?

Gillar

Kommentarer

Matilda
Matilda,
Kunde inte sagt det bättre själv! Gillar att det finns en dag då man faktiskt kan unna sig något som man annars är för fattig för 😊ttilles.com
louiseanderssons
louiseanderssons,
blubbandzombie
blubbandzombie,
Superbra sagt, älskar rea (dock inte de reorna som är rena rama lögnen). 😃 <3nouw.com/blubbandzombie
louiseanderssons
louiseanderssons,
Nej men sånt får man ju hålla lite kolla på själv. Personligen har jag ganska bra koll på vad saker jag vill ha brukar kosta 😃nouw.com/louiseanderssons
blubbandzombie
blubbandzombie,
Ja men verkligen! Har stenkoll jag också, men bojkottar när företag fuskar, haha... 😋 nouw.com/blubbandzombie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229