Min Bucketlist 2019

Då var det dax att sätta ihop årets bucketlist. Så himla svårt i år tycker jag. Men här kommer några punkter iallafall.

1. Starta företag
Jag är skit rädd men nu jävlar är det dax. Vad tror ni jag ska starta för företag?

2. Flytta
Vi måste hitta en större lägenhet. Jag sörjer vår gamla lägenhet som bara den. Den kändes liksom som hemma. Vårt hem. Jag saknar den så mycket & det kommer nog dröja länge innan jag kommer sluta längta tillbaka, men jag måste bara acceptera & gå vidare. Men vi måste hitta en större lägenhet. Vi bor i en tvåa idag & skulle behöva minst en 3a. Helst i Danderyd eller Täby.

3. Pyssla mer
Jag älskar diy, pyssla osv. Förr ritade jag mycket. Jag vill ta tag i allt det där igen. Skulle vilja lära mig brodera. Jag har sparat så många fina bilder på telefonen med broderier. Skulle även vilja bli bra på att texta "lettering".

4. Satsa mer på mina sociala medier
Jag älskar det här & vill verkligen skapa bra content. Jag ska göra upp en plan & ett schema. Ni får gärna kommentera om det är något speciellt ni vill jag ska skriva om.

5. Spara till ett Fuck you konto
Punkten från förra året får hänga med.

6. Resa
Jag vill verkligen resa utomlands i år. Jag & H pratade om vi skulle åka till London bara vi (som vi försökt planera typ varje år..) men vi båda inser att vi aldrig kommer kunna åka iväg ifrån barnen så länge. Iallafall inte när dom är så små. Men en resa till solen i slutet på året kanske vore nått? Jag åker gärna tillbaka till Mexico, Maldiverna skulle inte heller vara helt fel.

7. Konsumera mindre
Ännu en punkt som får hänga med in i 2019. Tycker inte jag konsumerar särskilt mycket, men man kan ju bli ännu bättre. Detta gäller även mat. Det är något vi lägger alldeles för mycket pengar på. Måste bli bättre på att storhandla & göra matlistor.

8. Planera min tid bättre & bli mer effektiv
En punkt från förra året som får hänga med i år igen. Ska göra dagliga listor & bocka av & inte slösurfa för mycket.

9. Äta mindre kött sluta äta godis
Jag har fått avsmak för kött & det finns så mycket bra substitut. Och det här med godis. Jag mår verkligen SKIT av det. Så nu får det va nog. Jag kommer inte sluta med socker helt, utan jag kan äta glass, fika osv men just rent godis mår jag inte bra av & blir jättelätt beroende så det får va.

10. Bli stark psykiskt & fysiskt
Jag är så svag i kroppen efter graviditet mm. Jag vill känna mig stark i både kropp & sinne. Så dax att börja bygga lite muskler.

Har ni någon Bucketlist? Dela gärna med er!

Vill du läsa om min bucketlist 2018 kan du klicka HÄR!
Och 2017 HÄR

Gillar

Kommentarer

blubbandzombie
blubbandzombie,
Vad det än blir för företag så hejjar jag på dig, du kommer klara det super! VÅGA! 😃 nouw.com/blubbandzombie
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack bästa du ❤️nouw.com/louiseanderssons
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Låter som en grymt bra bucketlist. Har du skrivit i något i boken? <3nouw.com/iminunikahjärna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229