Min bucketlist 2017!

Jag har tidigare inte velat uttala mig om mina drömmar & mål för jag har alltid trott att man "jinxar" det då. Nu har jag en helt annan syn på saken & tror att om man vill ha nått så får man visa att man vill ha det. Att försöka affirmera dagligen. Jag har några saker jag skulle vilja ska hända i år. Både smått & stort. Så here we go!

1. Körkort
Yes jag vill ta körkort. Har väl velat det i flera år egentligen & jag har kört massa innan & till & med skrivit upp men sen har allt runnit ut i sanden. Jag har jättesvårt att sätta mig ner med en bok & plugga pga att jag så sjukt svårt att koncentrera mig. Och har väl egentligen inte känt ett jättestort behov av det heller sen jag flyttade till Stockholm men nu börjar jag känna att det vore så skönt. Vi bor ju inte mitt i smeten i Stockholm utan utanför i ett lugnt område med gratis parkering so why not. Sen vore det nice att bara kunna dra iväg när & var man vill. Det är en frihet att ha körkort.

2. Köpa bil
Har ju ganska mycket med punkt ett att göra haha. Men vi behöver verkligen en bil känner vi. Vi älskar att hitta på saker & kan känna att man blir lite hämmad när man inte har bil för ja pallar inte ta tåget med hund & barn. Done that and never again....

3. Åka utomlands med H
Nu snackar vi om en weekend bara jag & H. Jag va på g för två veckor sen att boka men de tog emot. Klarar jag/vi av att åka iväg några dagar själva & vara ifrån korvis. Det är frågan. Men den största frågan är om min syster kommer orka med att ha hand om den vilda bebin... Haha. Nej vi SKA åka iväg en sväng bara vi två så är det bara.

4. Umgås mer med vänner
Jag har blivit alldeles för hemmakär så jag ska utmana mig själv att gå ut & hitta på mer saker. Umgås med vänner & kanske till & med knyta nya kontakter.

5. Tatuera mig
Det var alldeles för länge sen. Jag vill göra en dedikerad till korvis men vet inte vad. sen vill jag tatuera andra låret.

6. Fixa min läpp
Nu kanske vissa av er tänker NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dont do it!. Men såhär är det. I flera år har jag haft komplex för mig överläpp. Den är i mina ögon i princip obefintlig. Den sjunker in på sidorna & det är svårt att applicera läppstift vilket är sjukt tråkigt eftersom jag älskar läppstift. Det är något jag tänkt igenom i flera år & jag vill bara ha ytte pytte lite och bara just där läppen sjunker ner. Jag har tänkt mycket på vad andra kommer tycka & tänka. Men seriöst "folk" har yttrat sig om mitt utseende hela mitt jävla liv. Ja säger bara fuck it de är mitt liv & jag gör vad fan jag vill. För man lever bara en gång... yolo osv... haha.

7. Satsa ännu mer på bloggen & Youtube
Jag tror inte att folk i min närhet förstår hur mycket bloggen betyder för mig & jag kan ibland känna att folk inte förstår hur mycket jobb jag lägger ner på bloggen. Det är inte att bara skriva en liten rad så är det klart. Det ska tas fina bilder, skriva texter, göra reklam för sig själv, uppdatera ofta. Kunna leverera i princip varje dag. Även om det är hårt slit så älskar jag det! Det är kanske svårt att förklara för någon som inte befinner sig i den här världen men det är ett sett för mig att uttrycka mig. Den är en sak jag känner mig bra på. Jag har alltid utövat den här formen på ett eller annat sett. På lunarstorm & helgon skrev jag dagbok & när bilddagboken kom använde jag den lika flitigt som jag idag använder instagram & jag har 4 bloggar bakom mig som jag skrev innan denna. Skillnaden nu är att nu skriver jag inte bara för mig själv utan jag vill något mer & något större. & nu när jag även kommit igång men Youtube & tycker det är superkul så vill jag utvecklas även där.

8. Hitta ett jobb
Jag är ju klar med utbildningen i Juni så de vore ju nice om jag hittade ett jobb då hehe. Sen om de blir som florist det visar sig. Om jag känner mig själv rätt så kan det bli precis vad som helst #rastlössjäl

9. Åka utomlands
Nu snackar vi till värmen. Hela familjen. Gärna med alla mina syskon + respektive & mamma & Erik också. Hade vart så mys.

10. Bli gravid
Japp planerna är väl så att vi i slutet på året ska försöka få till en liten till. Ja tänker att vi börjar försöka baka i oktober/november där nånstans hehe.

Har ni en bucketlist för det här året? dela gärna med er om ni vill :)

#bucketlist #bucketlist2017 #nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

lisoball
lisoball,
Jag hade min första blogg på lunarstorm. 😃 På min bucketlist står att börja plugga. 😃
nouw.com/lisoball
louiseanderssons
louiseanderssons,
Haha va kul 😊 åh vad ska du plugga för nått? 😄
nouw.com/louiseanderssons
lisoball
lisoball,
Arbetsterapeut hoppas jag. 😊
nouw.com/lisoball
louiseanderssons
louiseanderssons,
Låter toppen 👍🏻
nouw.com/louiseanderssons
Alma
,
Bra mål! Jag vill också åka utomlands!
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jaaa men vi åker tillsammans 💖
nouw.com/louiseanderssons
Josefine,
Vilken bra bucketlist! 😄 vill också ta körkortet detta året. Lycka till 😊
www.joossans.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack 😄 do it!! Tack desamma
nouw.com/louiseanderssons
emelieochfelizia,
Bra bucketlist. 💋
nouw.com/emelieochfelizia
louiseanderssons
louiseanderssons,
sugkatt
sugkatt,
Intressant att läsa om andras drömmar och mål, man blir så motiverad själv!
nouw.com/sugkatt
louiseanderssons
louiseanderssons,