Måndag

Hej hörrni!
Här har det vart tyst ett par dagar. Jag har helt enkelt inte haft så mycket att uppdatera om. Sen att min dator är trasig gör ju det ännu mer segare. Korvis råkade ha sönder skärmen på min dator så varje gång jag ska använda den så måste jag koppla in en extern skärm. Liiiite jobbigt. Men min bror skulle kolla på det. Vi har ju macen också men jag har ju alla mina bilder på pcn och är så van med den så jag vill helst använda den.

Vad har vi hittat på i helgen då? Jo i fredags hade jag ju hemmaplugg så jag kunde följa med till föris. Dock va vi bara där 30 min och sen skulle hon lämnas i 1,5 timme. Gick hur bra som helst. Mamma har sovit hos oss några dagar så vi tjejer hade myskväll när H åkte iväg på nån spelning lite spontant sådär på fredagskvällen. På lördagen jobbade H sin första dag på nya jobbet och vi bara pysslade och myste hemma. Mot kvällningen började jag få ont i halsen. Nooo. Och på söndagen mådde jag skit rent ut sagt. Så ont i halsen. Det jobbiga va att mamma skulle flytta till Trosa så jag va barnvakt till Ronja för syster och Emil skulle hjälpa henne. Och H skulle iväg på nån invigning. Men jag tänkte att jag sätter dom framför en film så kanske dom somnar sen. Trodde jag ja... Hehe de va full rulle på tjejerna hela dagen. Dom sprang runt och busa och hoppa upp på stolar & bord. Vägrade sova och sitta stilla och titta på film. Så jag va rätt slut när H kom hem sen. Kände mig som världens tråkigaste moster & mamma.

Och idag stannar jag hemma från skolan. Skit tråkigt. För idag skulle vi till Årsta och kolla vart dom köper in blommor till skolan. Hade verkligen velat vart med på det. Men det blir säkert fler gånger. Hade inte pallat. Känner mig helt däckad.

Är det föris bakterierna som smittat mig redan?

Här lyckades dom sitta still en liten stund :)

Gillar

Kommentarer

iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Stackare! Att jag skulle planera att flytta när du var sjuk.....dålig tajming av mig...hahaha....
Tack snälla älskling för all hjälp och att jag fick bo de sista dagarna hos er med alla grejer..
Skönt för alla nu när jag har eget boende, fast jag tycker det har varit mysigt ändå! <3 <3 <3
nouw.com/iminunikahjärna
louiseanderssons
louiseanderssons,
Hahaha riktigt dålig tajming 😘 men de gick bra men dom är så jäkla busiga. Ingen fara. Och jag LOVAR att vi kommer & hälsar på ❤️nouw.com/louiseanderssons
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Ni är välkomna närsomhelst, det vet du! Älskar er alla tre! <3 <3 <3
nouw.com/iminunikahjärna
Caroline
Caroline ,
De har det bra bara de får vara tillsammans ju <3
louiseanderssons
louiseanderssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229