Månadens Glossybox!

I reklamsamarbete med Glossybox

Månadens (Junis) Glossybox blev lite sen pga att vi har vart borta men bättre sent än aldrig ;) . Jag tycker nog den här boxen är den finaste hittills. Ni vet ju hur mycket jag älskar växter & växtmönster. Innehållet då? Alltså hur bra grejer?! Jag älskar ju Maria Nila & torrshampo så de ska bli superkul att testa denna. Highlightern från The Beauty crop var jag bara tvungen att testa direkt. Nu när jag har fått färg så tycker jag att det är superfint att bara köra bryn & lite highlighter & denna var såå fin. Hur perfekt är det inte med after sun lotion nu! Jag gjorde av med två tuber när vi var utomlands så det var ju perfekt att jag fick en ny att testa. Mitt bästa tips för att få & behålla en fin bränna är att använda spf & after sun lotion. Jag var ju i solen i princip varje dag i nästan fyra veckor & jag har inte flagnat någonting.
Ska verkligen bli så kul att testa alla produkterna.

Månadens innehåll var:
Maria Nila- Style & finish: dry shampoo
Ett sulfat & parabenfritt torrshampo som fräschar upp, ger volym & tar bort den feta känslan i håret. Den skyddar mot UV-strålning & fria radikaler samt är färgbevarande. Produkten är även 100% vegansk.
The Beauty Crop - Glow milk illuminating milk
En highlighter som ger ett fuktigt, fräscht & hälsosamt glow - som om du precis varit i en monsunskur! Den har en fin champagnenyans som är lätt att blanda & innehåller mjukgörande kokosolja.
Bellapierre - Banana setting powder
Löspuder i en gul ton som korrigerar röda toner jämnar ut hudtonen. En mångsidig produkt som du kan använda till att fixera foundation & concealer, täcka finnar, som highlighter eller som ögonskuggsbas.
Monu Professional Skincare - Soothing after sun lotion
Ta hand om din hud efter en dag i solen! Det här är en svalkande & återfuktande lotion med aktiv aloe vera för både ansikte & kropp. Lugnar & vårdar huden, minskar rödhet, & skyddar mot miljöföroreningar.
Bioré - Self heating one minute mask
Innovativ ansiktsmask med djuprengörande aktiv kol som värms upp vid kontakt med vatten. Den drar smuts & orenheter ur porerna likt en magnet. Massera in i ansiktet med blöta fingrar i 1 minut & skölj av.

Vilken produkt var er favorit?


Vill du teckna en prenumeration på Glossybox ?
Just nu får du
20% rabatt på din prenumeration när du uppger koden LOUISEA20

#glossybox #glossyboxsverige #glossymoment

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229