Månadens Glossybox - The Marble Box

I reklamsamarbete med Glossybox

Nu har jag äntligen fått hem månadens glossybox. & det kan vara den finaste boxen hittills. Jag älskar ju marmor. Ska nog ha boxen stå framme som prydnad på nån hylla. Jag tycker månaden box är riktigt grym. Testade sheet masken igår & den var sååå skön. Vill ha fler! Ögonskuggan var riktigt fin & jag kommer nog faktiskt använda den som en highlighter för den gav ifrån sig ett riktigt glow. Ska bli så himla kul att testa allt.


Innehållet i månaden box var:

Oolution - Eye love
Glöm inte att skämma bort huden under ögonen med fukt! Eye love är en ögonkräm med 100% naturligt innehåll med 65 aktiva ingredienser. Motverkar mörka ringar, påsar & rynkor samtidigt som den mjukgör på djupet.

Spa to you - Face brush
Ansiktsborste med silkesmjuka strån & silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen. Massera in ansiktsrengöringen med cirkelrörelser & fortsätt tills huden är helt ren.

Ti rivoire - Lady evening breeze collagen mask
En sheet mask med högkoncentrerade extrakt från collagen & aloe vera framtagen för det skandinaviska klimatet. Återfuktar, stärker hudens naturliga elasticitet samt minskar uppkomsten av torrynkor.

Hot makeup - Mono duo cracked baked Eye shadow
Mjuk & marmorerad ögonskugga med ett härligt skimmer, fukta penseln för en mer intensiv färg. Den unika silverfärgen passar alla ögonfärger. Bär den som den är eller blanda den med andra ögonskuggor.

Oral-B - 3D White luxe whitening accelerator
Spännande produkt! Ett serum för tänderna som du använder efter du borstat tänderna som du sedan sköljer av. Ökar effekten & boostar rediceringen av missfärgningar, ger vitare tänder & skyddar emaljen.

..........................................................................................................................................................................................
Vill du också prenumerera på glossybox? Klicka här!
.................................................................................................................................................................................................................................
Vad tycker ni om månaden box?
Vad var er favorit produkt?


Gillar

Kommentarer

WHOLISTICALLY
WHOLISTICALLY,
Jag vill ha borsten om du inte kommer använda den!!! <3 nouw.com/wholistically
louiseanderssons
louiseanderssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229