Månadens glossybox - The love box!

I reklamsamarbete med glossybox

Månadens glossybox är en hyllning till kärleken & omtanken till dig själv.

Månadens innehåll är:
Mudmasky - Facial detox purifying recovery mask
Ansiktsmask med naturliga ingredienser som marockansk lera. Rengör på djupet samtidigt som den återfuktar & balanserar pH-värdet. Lägg på ett tunt lager på rengjord hy & skölj av när den torkat.

Jeanne Arthes - Léau de rose
En fullsizeparfym från det franska parfymhuset Jeanne Arthes. Doften är feminim, fräsch & sofistikerad - perfekt för den här kärleksmånaden.

Pick and pinch - Eye lash curler rose copper
Ergonomisk fransböjare designad med en speciell vinkel för att passa alla ögon. Silikongummidynan ger ett skonsamt tryck för att få en naturlig böj på fransarna. Dina ögonfransar kommer förbli i perfekt form hela dagen.

Garnier respons - respons shower mythic olive
En ny duschgel från Garnier Respons kroppsvårdsserie som innehåller jungfruolja & svart tvål som både vårdar & mjukgör. Passar dig som har en mycket torr hud.

Beauty made easy - Lip balm
Ett läppbalsam som inte bara mjukgör utan även kommer i tre härliga färger. Innehåller naturliga oljor från kakaobönan & jojobabusken som återfuktar & ger ett bra skydd mot kyliga temperaturer.


Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,
Jag gick ur glossybox i november då jag alltid vart så missnöjd med det jag fick. Men den här boxen hade jag inte tackat nej till! 😍 Men jag fick tag i parfymen billigt, så jag är nöjd 😊 hihi.nouw.com/minframtid
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jasså? Jag har alltid vart nöjd 😄 ser det som en rolig grej att få testa på olika produkter för en liten peng ✌🏻 va bra. Den luktade supergott 😄nouw.com/louiseanderssons
HannahSthlm/Johanna Törnqvist
Söt Box! 😉 hannahsthlm.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229