Månadens Glossybox - Girl Boss!

I samarbete med Glossybox

Girls rule the world! Våga vara dig själv & våga ta plats.

Månadens innehåll är:

The Body Shop - Shea Nourishing Body Butter
Favoriten Shea Body Butter är fylld med hållbart, community trade-producerat sheasmör. Den rika konsistensen smälter snabbt in i huden & ger långvarig känsla av mjukare & smidigare hud. Den är nu dessutom vegansk.

Luna by Luna Cosmetics - Loose Translucent Powder
Transparent powder som håller makeupen på plats & ger ansiktet en matt, silkeslen finish genom att absorbera överskottsolja. Avsluta din makeup med att applicera e liten mängd över hela ansiktet med hjälp av stor puderborste.

Color Club - Dry Ice Quick Dry Drops
Torka ditt nagellack på bara några minuter! Slutför manikyren med en droppe Dry Ice på varje nagel, droppen når djupt ner i alla lager & torkar dem. Perfekt för varje girl boss på språng som inte har tid att vänta på att nagellacket ska torka.

Wet N Wild - Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick
Läppstift i nyansen "Missy & Fierce" med en fjäderlätt, högpigmenterad formula för ett intensivt, långvarigt resultat. Appliceras som ett läppglans & ger en sidenmatt färg utan att torka ut läpparna. Innehåller macadamiaextrakt för extra lång återfuktning.

Liance Professional
- Booster Dry Shampoo
Torrschampo som fräschar upp håret mellan tvättarna & minskar slitaget på håret. Särskilt framtaget för att ge håret extra volym. Skaka flaskan, spraya, massera in, borsta & styla. Praktisk flaska att ha med i väskan, till gymmet eller på resan.

Vill du teckna en prenumeration på Glossybox ?

Med koden LOUISEA2018 får du 20% rabatt när du tecknar en ny prenumeration eller köper presentkort.

Gillar

Kommentarer

sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Älskar månadens Glossybox!😍nouw.com/sminkrecensioner
louiseanderssons
louiseanderssons,
Samma här 😍🙈nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229