Månadens Glossybox - Bring Balance

I reklamsamarbete med Glossybox

Månadens box är ett samarbete med träningsprofilen Alexandra Bring vilket jag tycker avspeglar sig på bra produkterna i månadens box. Den innehåller bla ett rengörande balsam. Perfekt om man tränar ofta men inte vill använda schampo varje gång.

Månadens innehåll är:
ELGON - Deliwash Cleansing Conditioner
Ett rengörande balsam som gör håret hälsosamt & välmående. Det ger till & med din hårfärg ett lyft utan att det sliter på håret så som vanliga schampon gör. Massera in i hela håret & skölj ur efter 2 minuter.
MAYBEAUTY - The Incredible Pore Mask
En ansiktsmask som suger ut talg & döda hudceller samt minimerar porerna. Din hy kommer kännas mer balanserad & renare efter användning! Lägg den där du behöver, låt den torka 15-30 minuter & skölj av.
RODIAL - Glamolash Mascara XXL
En mascara som piggar upp tröttaste blicken, ger volym & internsiv svärta - allt du behöver för din dagsmakeup! Med en extra sotning runt ögonen är du redo för kvällens festligheter.
SECHE - Seche Vive Gel Effect Top Coat
Ett överlack som ger en tjock & glansig yta likt ett gellack, utan att du behöver använda en UV- eller LED-lampa. Gör att ditt nagellack håller längre! Måla överlacket på torrt nagellack & låt torka.
ST.TROPEZ - Gradual Tan Tinted Everyday Body Lotion
En återfuktande & tonad brun-utan-sol som ger huden en solkysst lyster. Den har en fräsch, härlig doft & absorberas fort. Applicera dagligen för att gradvis bygga upp en gyllene hudton som ser naturlig ut.


Vill du teckna en prenumeration på Glossybox ?
Just nu får du
20% rabatt på din prenumeration när du uppger koden LOUISEA20

Gillar

Kommentarer

carolineanette
carolineanette,
Åh vilken rolig box! =)nouw.com/carolineanette
louiseanderssons
louiseanderssons,
Lollo
Lollo,
Bloggar du inte längre? 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229