Månadens Glossybox - Beauty Take Off!

I reklamsamarbete med Glossybox

Månadens glossybox är här & temat denna månad är att resa. Hur perfekt för mig som faktiskt ska göra mitt livs resa i sommar! Vi åker ju till Usa två veckor för att avsluta med en vecka i Mexico. Perfekt att få hem olika produkter i travelsize som man kan ha med på resan. Tror hårmasken kommer rädda mitt hår denna resa & youth labs sunscreen kommer få mig se fräsch ut när jag strosar i Venice Beach, eller ligger på stranden i Cancun & käkar nachos med gucca!

Månadens innehåll var:
Pepsodent - White Now CC Toothpaste
En ny tandkräm med whitening & skydd i ett för ett bländande sommarleende! Blue Light-teknologin korrigerar den gula nyansen & ger en direkt känsla av vitare tänder. Den innehåller även vårdande zink som skyddar emaljen.
Youth Lab - Daily Sunscreen Cream SPF 50
En solkräm för sommarens resor med ett högt skydd mot UVA & UVB-strålar. Du kan även använda den som en lätt sminkbas då den ger en lätt täckning. Den är rik på hyaluronsyra & vitamin E som mjukgör på djupet.
Emité Make Up - Millesis Active Eye Light
Concealer med ris & rosolja samt arnicaextrakt som aktiverar cirkulationen runt ögat & tar bort mörka ringar. Den ökar kollagenproduktionen & ger dig en vaken blick - så du blir redo för långa sommarkvällar.
Válquer - Ice Hair Mask Total Repair
En kylande hårmask med macadamiaolja som reparerar & förbättrar Kvalitén på slitet & otämjt hår. Massera in i handdukstorkat hår & skölj ur efter 3-5 minuter. En riktig energikick för solskadat hår.
Cetaphil - Gentle skin cleanser
En given glossiefavorit! En skonsam rengöring som tar bort smink & smuts utan att torka ut huden. Du får den i en reseförpackning så du kan ta med den på sommarens alla äventyr.
Madlady.se - GRL PWR-tatuering - Bonus
Var med & sprid girl Power med MADLADY´s GRL PWR- tatueringar! Accessoarerna blir en perfekt del av din look i sommar.
Vill du teckna en prenumeration på Glossybox ?
Just nu får du
20% rabatt på din prenumeration när du uppger koden LOUISEA20

Gillar

Kommentarer

elin
elin,
Emelie JS
Emelie JS,
louiseanderssons
louiseanderssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229