Makeover balkong!

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar.

Vi håller ju på och fixar ordning vår balkong. Häromdagen var vi och köpte trall och det blev hur bra som helst. Vi har en smal men lång balkong. Den är ca 5 meter lång. Så på ena sidan har vi ett litet café bord och på andra en bänk. Det som saknas är bambu som man sätter på räcket (någon som vet vart man får tag på det?), dynor & blommor. Parasoll & lampor har vi sen innan. Jag skulle vilja ha färgglada dynor som passar till våra färgade lampor och melon parasoll. Men sen blir jag osäker på vad man ska ha för blommor. Ska man ha blommor i blomlådor eller stora gröna växter?. Hmm det är frågan.

Hur har ni inrett eran balkong/uteplats?


Gillar

Kommentarer

Caroline
Caroline ,
Ååh jag vill också! <3 www.instagram.com/abeautydalliance/
louiseanderssons
louiseanderssons,
Gört! Så värt! Så snyggt!nouw.com/louiseanderssons
Sofie
Sofie,
Hej!

Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2016. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

Lycka till!

/Sofie på Babyshop
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229