Lucka 19 - Monkids

Multivitamin
Monkids Multivitamin är ett kosttillskott för barn - tuggisar i form av apor.
Monkids Multivitamin innehåller 10 vitaminer, bland annat vitamin D i rekommenderad halt enligt nordiska näringsrekommendationer för barn. De söta vitaminaporna har en smak av hallon och färgen kommer från frukt och grönt. Tuggtabletter, från 3 år.

C-vitamin & Zink
Monkids C-vitamin & zink är ett kosttillskott i form av tuggtabletter. De mjuka gelétuggisar har formen av apor och en smak av apelsin. Vitamin C och zink bidrar till ett normalt fungerande immunsystem. Kan tas både av barn och vuxna. För barn från 3 år.

Badskum
Monkids Badskum är ett milt och ekologiskt badskum för barnets känsliga hud. Monkids badskum innehåller ekologisk olivolja och extrakt av bäret acai som gör huden mjuk och len. Badskummet har en doft av melon och gurka.
Monkids är ekologisk hudvård för barn - tillverkad i Sverige.

Hår & kroppsschampo
Monkids hår- och kroppsschampo är en mild kombination av schampo och tvål som passar barnets hår och hud.
Monkids hår- och kroppsschampo vårdar hårbotten och innehåller extrakt av bäret acai som är rikt på antioxidanter och olivolja för en mjuk känsla. Milt parfymerat.

Hudkräm
Monkids Hudkräm är en mild och ekologisk hudlotion för barnets känsliga hud. Monkids hudkräm innehåller ekologisk olivolja och extrakt av bäret acai som gör huden mjuk och len. Har en fräsch doft av melon och gurka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229