less is more!

Jag har alltid haft väldigt tjockt hår. Både mycket & tjocka strån. Jag har så länge jag kan minnas även haft problem med min hårbotten. Klåda & kli & i vissa perioder haft stora sårskorpor. För ca 1,5 år sen hade jag nog det värsta jag haft hittills & bestämde mig att gå till läkaren. Det visade sig att jag hade psoriasis i hårbotten. Jag fick utskrivet salvor & vätskor till hårbotten. Men hon sa även att det kan komma tillbaka. Och i perioder är det bra & i vissa är det förjävligt. Just nu är det i en mellanperiod efter att ha varit förjävligt. Så jag blev så glad när jag efterlyste tips & Kim på Ice ville skicka det här shampoo & balsamet från Less is more till mig. Ska testa det ikväll. Hoppas verkligen att det funkar på min hårbotten.

Gillar

Kommentarer

Karin - Mysecretpassions
Karin - Mysecretpassions,

Hoppas verkligen att de här funkar för dig. Måste vara hemskt med klådan hela tiden då jag tycker "det är dags att tvätta håret" klådan är störig som bara den.

mysecretpassions.wordpress.com/blogg/
louiseanderssons
louiseanderssons,
ja det är hemskt! speciellt när det är dom värsta perioderna 😫nouw.com/louiseanderssons
Matilda
Matilda ,

har också psoriasis i hårbotten (och lite här o där på kroppen.) och det är heeemskt! Vill gärna veta om det verkar funka för dig! 😊

ttilles.com
louiseanderssons
louiseanderssons,
absolut 😃 men dröjer några veckor för jag tvättar bara håret 1 gång i veckan 😘nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229