Helgen

De blev ingen tur förbi loppiset igår utan istället drog jag och korven på stan och träffa Alma. Dum som ja va så tänkte jag inte på att lördag på drottninggatan är kaos. Föör mycket folk. Det gör jag aldrig om... Men vi kika i lite butiker. Jag hitta bla en pyjamas åt Amy Stella på Åhlens. Sen åkte vi till karlns jobb och käka där jag nästan höll på och dööö (drama queen). Nej men det är det där med min strupe. Att det fastar. :( det va sjukt obehagligt för det här var det värsta jag vart med om gällande det. Jag höll på riktigt på att tappa andan. Måste ringa vårdcentralen och kolla upp det..

Hitta en jäääättefin adidas dress som Amy Stella önskar sig i julklapp ;)

Sen på kvällen var jag så sjukt trött och Amy Stella kom i säng tidigt och precis när hon somnat så ringer det på dörren!!! Vem fan ringer på dörren nu? Är det bus eller godis (har sett dom läskiga jävlarna när jag gick från tunnelbanan).
Nej de va mamma. Karln hade tydligen fixat barnvakt för att vi skulle på bio. Tyvärr vart det försent så det vart ingen bio. Men vi åkte och köpte lite gott som vi tänkte käka & glo lite på paddan. Sluta med att vi inte åt nått och somna som två små grisar. Småbarnsföräldrar.....

​Här står jag och posar med hundgodis

Gillar