Annemarie Börlind - Hyaluron-shake

Fukt fukt fukt. Är du som jag & älskar fukt så får du inte missa den här nyheten ifrån Annemarie Börlind.
Såhär står det om hyaluron-shake på deras hemsida:

Hyaluron-Shake är en fuktighetsgivande, mjukgörande och regenererande ansiktsolja i två faser. Oljefasen med jojoba-, kokosnöt- och sojaolja, absorberas lätt och gör huden mjuk och len. Den vattenlösliga fasen innehåller extrakt av rödalg som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra. Tillsammans med botanisk hyaluronsyra från kinesisk snösvamp, aloe vera och eget källvatten är den intensivt återfuktande med en långtidsverkande effekt.

Hyaluron-Shake har en svag och fräsch doft och passar alla hudtyper och åldrar, men är särskilt bra för fuktfattig hy. Den används som ett serum under dag – och nattkräm, eller ensam efter rengöring och toner. En fördel med att ansiktsoljan är i två faser, är att den inte behöver tillsättas några emulgeringsmedel. Doften är helt naturlig och den coola blå färgen kommer från ett mineral, Malakit. Vegan.

Användning:
Dagligen, morgon och kväll. OBS! Skaka flaskan noga så att de två faserna blandas ordentligt. Applicera i ansikte, hals och dekolletage efter valfri rengöring och ansiktsvatten/gel från Annemarie Börlind. Lägg sedan på valfri dag/nattcrème vid behov.

Jag har precis börjat använda den men utlovar en recension om några veckor. Så spännande produkt.

Vill du läsa om tidigare inlägg om Annemarie Börlind så klicka på länken nedan:
Skydda er mot det blå ljuset!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Denna verkar inte alls tokig, tack för tipset! Älskar verkligen hudvård 😃 Kramnouw.com/emmaengstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Nadia
Nadia,
Tack för tips! Den ska jag prova, är så dålig på att ta reda på veganska produkter så xtra stort plus och tack för det 😘
louiseanderssons
louiseanderssons,
Do it 😃 ska försöka komma ihåg & märka ut produkter som är veganska 😘 nouw.com/louiseanderssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229