Så igår umgicks jag med denna sötnosen ni ser nedan. Hon är en syster ifrån kyrkan..älskar henne!
Vi var på O'larys och sen så gick vi till min skola för att jag skulle hämta upp två mappar inför lovet. Hårt jobb nu vet ni😂 och ärligt vet jag inte om man skall skratta eller gråta😂
Vi gick även en sväng på stan och kolla. Sen kom jag hem och somnade av misstag.......vilket förstörde min nattsömn......Hahahhaha! Köpte även en jacka igår men tror att jag skall låna tillbaks den för att jag vill ha pengarna med mig till Spain🇪🇸 så vi får se vad jag gör med det!
Hoppas ni alla mår bra skickar er kramar och värme! //Louise

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ MÄNNISKOR!
Så har idag bestämt mig att börja bli lite mer aktiv nu under sommaren. Det har hänt så mycket att jag inte haft tid till att blogga. Men nu kommer de bli ändring på det! Hoppas ni alla mår bra. Själv...vet inte...mår as bra men samtidigt vet jag inte. Så följ med mig i sommar. Igår var jag i kyrkan! Här kommer en härlig bild ifrån det plus lite annat!
Se ya!!

Likes

Comments

Well det är morgon och jag sitter på bussen!
Förra veckan var intressant..var i skolan som vanligt med en liten förändring att jag i onsdags persade min navel....WHAAAATTTT!!! Jupp stämmer. Åkte dit mellan massage lektionen. Ok jag åkte inte jag gick, men so What. Tror aldrig jag varit så nervös i hela mitt liv. Är LIVRÄDD FÖR NÅLAR! Så trodde jag inte skulle klara av de men de gjorde helt ärligt inte så ont som jag trodde. Delen som gjorde ont var när han stoppade i själva smycket. Han bah: ANDAS! Jag bah: VAD TROR DU JAG KVINNA!! Sa dock inte de. Jag tänkte de bara. Blev as nöjd! Har viljat göra detta as länge och nu är de gjort. Fick tjata mig till de, och skulle dessutom inte ens göra det för ens 25 sep. Well nu har man en snygg navel till sommaren.
Den andra saken jag gjorde var att tattuera mig. Samma vecka lixom WHAT! 😂
Dagen innan fick jag idéen ifrån ett youtube klipp. Jag bah: Ne nu Fan! Så tog de med mamma och pappa dagen innan. Helt förvånad att dom gick med på de så fort. Well antar att de var betydelsen för de som fick dom att förstå. Tecknet jag tatuerade in har en stor betydelse i mitt liv de är de jag kan säga. De gick as bra men gjorde ont
Efter gick jag och Emma och kollade in bal klänningar. Sen drog vi till (o'lerys så tror jag de stavas) och år lunch men också fick jag för första gången i mitt liv prova på alkohol (drinkar) well Hahahaha de var en intressant upplevelse. Eftersom jag aldrig varit full eller berusad var detta en awsome upplevelse. Och jag kan säga att jag inte haft då kul på länge. Och kommer lätt Göra de igen. Var helt vrängd och vi skrattade för de minsta lilla😂
Kommer dock vara försiktig med det då jag inte vill att de skall bli ett beroende.
Sen i fredags har jag inte gjort något speciellt. Har bara varit hemma. Igår var jag i stan och köpte hem en sak ifrån en affär som heter indigo! Love that store.
Need to go! Men ha en fortsatt bra dag❤️

Likes

Comments

Måndag..
Den dagen i veckan man bara vill gå under eller gå i (idé)
Sitter just nu på bussen påväg in till helvettet. Skall till tandläkaren. Sen bär de av till skolan😳 ibland önskar man att de var lättare att bita ihop en vad de just nu är. Jag har get upp. Orkar inte mer. Varit stark så länge i såå många år. Men de funkar inte längre även om jag försöker. Jag (lovar) mig själv att skärpa till mig varje vecka men misslyckas. Vet inte vad jag skall göra mer. Kommentera hjärna om ni vet...skulle vara tacksam för det.
I fredags var jag på bio med Emma...kan säga de var en intressant film...trodde att jag skulle vara rädd flera månader efter. Men jag glömde bort filmen innan jag kom hem😂 LYCKAT LOLLO LYCKAT😂 i lördags gjorde jag inget mer en att vara hemma och sega. Skulle pluggat men de gjorde jag inte😂😅 igår fick jag övningsköra för andra gången i mitt liv. De var as kul! Även fast de kändes som att jag skulle dö.

Önskar er annars en toppen dag! Mvh //Louise

Likes

Comments

Hej underbara människor!

Nu var de länge sedan man skrev. Och jag har varit borta för länge.
Varför? Har inte mått bra och mår inte bra. Aldrig i mitt liv trodde jag att livet skulle suga så mycket som de gör just nu. Bara att gå upp ur sängen och ta sig till skolan är svin jobbigt!
Därför har jag bestämt mig att ändra min blogg. Till något andra människor kan låsa och relatera till! För du är inte ensam!
Jag är trött på att människor skall hålla käften om hur de verkligen mår. Att de skall sätta masker över sig själva och vara någon de inte är!
Jag har gjort detta i flera, flera år och gör de en idag utan att ens märka det.
De finns en Persson jag har kunnat vara mig själv med och jag TACKAR Gud för det! Hon har tagit fram sidor ur mig jag inte längre trodde fanns!
Och de vill jag nu hjälpa er med.

Jag kommer skapa en syster blogg till denna.
Denna bloggen kommer vara kvar och jag kommer uppdatera så ofta som möjligt.

Kommer ut med andra uppgifter när jag den nya bloggen är klar.

Önskar er en bra dag😊

Likes

Comments

Godmorgon!
Så sitter nu på bussen 06.40, imorse var de ett helvete att gå upp. Och speciellt efter den dröm jag hade😂 well antar att sånt är livet.
Idag är de Onsdag, vilket är min favorit dag på veckan få vi har underbara Susanne + massage!

Igår hade jag en lektion engelska, besvikelsen kom när jag insåg att vi inte skulle se filmen då de redan sett klart den. Så vi jobbade vanlig.
Efter det tog jag spårvagnen in till Järntorget för att gå på målar terapi! Jag älskar det! Man får verkligen ut sina känslor på ett annat sätt! Hon skall ha ett + för att de hon lär mig kommer betyda så mycket i framtiden..
Hur som helst, efter målar terapin gick jag hem, skulle egentligen sova men de blev inte så. Mamma kom även hem igår från en hälso kurs så de var kul att träffa henne.
Bilden ni ser ovan är inspiration, ifrån en affär ifrån hjärntorget gå in dit ett got tips om ni gillar inredning!❤️

Likes

Comments

Fredags mys med mig själv på ert kafé i stan. Mysigt sådan👌🏻
Sitter nu på bussen in till skolan.
Idag har jag bara en lektion och sen efter det slutar jag.
Jag skall på målar terapi idag, vilket jag ser så mycket fram emot😝 och efter de kommer jag bara dra hem. Börjar inte för en några timmar så nu när jag kommer till skolan skall jag försöka plugga lite!

Likes

Comments

Hej människor!

Sitter nu på bussen in till tandläkaren och skall fixa tandställningen...inte något man ser fram emot, men de e något som måste göras. Någon mer en jag som har tandläkar skräck?
Efter de kommer jag åka in till skolan och ha lektion med Goa Susanne! Skall även bli kul att träffa sina vänner efter praktiken och lovet.
Efter de kommer jag åka hem fixa lite och sen dra till min kusin jag just nu sover hos då mina föräldrar är bort resta.
Gårdagen var också intressant. På morgonen var jag också hos tandläkaren, vilket var ett helvette då de skulle ta bort all tandsten. Efter de åkte jag in till skolan och hade en engelska lektion. TACK Gode Gud såg vi på film. Detta var även första skoldagen på tre veckor YEY!
Slutade vid 12,15 igår.
Nu är de såhär. Jag mår inte bra, och de e sanningen. Historien kommer jag ta någon annan gång. Men jag går på något som heter målar terapi. Och de e istället för att gå till någon psykolog. Jag älskar att måla och jag älskar att vara kreativ men nu när jag gott in i depprition igen har jag väldigt svårt att tänka och se saker klara. Så jag målar istället de jag känner och utrycker mig via bilder. Bilden ni ser ovan målade jag igår.
När terapin var slut åkte jag som sagt hem och fyra min kusin.

❤️ Hur va din dag? ❤️

Likes

Comments

Hej vänner,
Ligger i sängen och bara tänker. Kl är nu 16.23
Och de ända jag har gjort i dag är att ha fixat och rensat ut min garderob.
Skall ge bort en massa till flyktingarna här på Hönö. Lite senare ikväll skall jag troligt vis till Focus vilket är ett ungdoms möte men vi får se få jag är sjuk.
Igår var jag på gymmet till 13.00.
Vilket var kul. Sen kom jag hem och inte gjorde något speciellt då jag behöver bli frisk.
På kvällen kollade jag pappa och min Bror på en bra film som fick mig att gråta. Så otroligt bra film. Mins bara inte vad den heter😁
Önskar er en fortsatt trevlig kväll❤️

Likes

Comments

Helloooo!

Sitter nu i sängen och snart skall avsluta min dag.
Idag vaknade jag vid 07.30 för att gå till jobbet.
Idag började jag vid 08.00 då jag har fort städa, vika handdukar, smöra mackor åt senior klassen som jag också fick vara med och korrigera.
Var vid jobbet till 13.00 sen bar de hemåt där jag var hemma och vila. Känner mig fortfarande krasslig så försöker bli frisk.
Mamma och pappa kom idag hem ifrån Spanien
Så vi har pratat. Köpte även hem god mat ifrån Risbaren.

Hur var din dag?

Likes

Comments