Hej! 

det var länge sen men jag har inte haft tid att blogga på ett tag nu, har haft fullt upp sry.. :). Men jag har tänkt detta jätte att köra vloggar då och då här p bloggen men jag vet inte om det. Skulle det vara kul? det beror på hur många som vill det. Annars har jag tänkt att göra en vlogg i Norrköping i helgen för jag ska dit för att kolla på melodifestivalen. Amen ni får kommentera om jag ska göra det. Puss xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola! Alla vet vad som har hänt i Paris, Det är SJUKT! det var 120 eller fler dog och siffran bara stiger.. I en video på Aftonbladet ser man folk flyr från konsert salen där "blodbadet" var att folk drar ut sina kompisar ut ur huset och där är det 2 stycken män som inte vill hjälpa till de människorna som är skadade.  .I världen ska vi vara systrar och bröder, en stor FAMILJ. I världen ser vi varandra som fiender känns det som tex vem som har dyrast kläder m.m. Vi ska tand om varandra för man vet inte när det hemska slår till. Det negativa i det hela att man inte ta bort terrorismen ur världen. Det är svårt att stoppa. Det är terrorismen som gör världen HEMSK! På grund av terrorismen flyr människor till säkrare länder och inte vill ha dem (vissa länder).  

Likes

Comments

Hola! Nu är det äntligen LOV. Under höstlovet kommer det blir jätteroligt :D. Jag och min kusin åka till stallet på fredag och köra en spökrunda för barn, kommer bli så roligt!!
Förlåt för dålig uppdatering, jag försöker :)

Likes

Comments

Oi! jag har blivit jätte förkyld, det började redan igår :(. vi får se om jag kan gå till skolan imorgon. jag får ju göra skolarbetet hemma men det är ju inget stort problem :D. Men hoppas jag mår bättre imorgon. 

Likes

Comments

Idag när jag kom från skolan och sen fick jag övningsköra 😄. Jag fick köra ända upp till kyrkogården för vi skulle fixa blommorna. När jag körde hem så körde jag i 2 rondeller. Det är så kul att köra :D. Senare ikväll ska jag och mamma kolla på kockarnas kamp ! 

Likes

Comments

Hur mår ni ? Jag mår bra bara lite trött och ska snart åka till skolan. Idag ska vi få reda på vilka grupper vi ska ha på prolympia 😃. Senare idag ska jag kanske övningsköra i trafiken igen för andra gången, så taggad !

Likes

Comments

Hola! Det känns ju gött om ni lär känna mig lite.  Mitt namn är Louise Karlsson och jag är 16år gammal och bor i Habo som ligger en bit utanför Jönköping.  Jag gillar och träna så ni lär ju se ett par träningsbilder här på bloggen :D.  Jag är totalt kär  i Fc Barcelona och det lär ni märka under tiden :D. Jag går på plusgymnasiet och läser till PT (personlig tränare) det programmet är som BF (barn och fritid) fast mer träning. 

Det är typ det vikigaste om mig..   

Likes

Comments