Hej på er!

Nollningsveckan är nu över jag vet inte ens var jag ska börja, veckan har varit helt fantastisk träffat så många helt fantastiska människor. Tisdagen var den inledande dagen på nollningen, vi delades upp i lag, jag kom i det blåa. Vi körde diverse olika lekar och tävlingar (kommer inte ihåg vad för lekar, veckan är som i en dimma allt har smält samman typ), på kvällen så gick vi hem till en utav faddrarna och var där till någongång på kvällen. Onsdagen var det såpalekar, doppboll, bowling och fotboll. Det var helt amazing vad det var roligt. På kvällen drog vi först till samma kille som på tisdagen och förfestade och sen till stallarna och festade till på natten. Torsdagen var det skattjakt gjorde diverse olika saker men det jag aldrig kommer att glömma är att jag åt kattmat!!!!! Spyr nästan av bara tanken. på kvällen grillade vi vid trummen och jag var väl där till någongång. Fredagen så var det först introduktion och sen var det vinbrännboll, jag hann med ett dopp i trummen för att få poäng till laget och sen blev det kallt, på kvällen blev det förfest hos en utav tjejerna och efter det drog vi till stenladan och festade, på natten drog några av oss ur VISKA till trummen och badade. Lördagen var en slö dag, vid 19 var jag hemma hos en tjej med några andra tjejer och hade det lite mysiht innan det var tid att dra till VIDA arena och festa till 2 på natten.

Inga detaljer om vad som hände och inte hände under dessa kvällar och nätter kommer aldrig någonsin att komma i skriven form för allmänheten.

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Första gången jag bloggar från mobilen och jag har inget att säga.
puss

Likes

Comments

Har inte gjort något speciellt under dagen idag faktiskt, hade tänkt att kolla runt i stan lite för att lära mig att hitta men tar det imorgon istället så jag har något att göra då.

Idag har jag typ bara handlat lite mat och packat upp det sista typ, har lite kvar tar det senare ikväll, ska strax börja med maten tror jag.

Puss

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om hur min första dag och natt var i mitt nya hem.                                                                       Vi åkte vid lite innan 10, var framme någon gång efter 12.30 typ. Vi packade ut ur bilen som var helt full. Ställde in alla sakerna och min cykel. Sen åkte vi till Jysk och köpte en bokhylla till mig för det fanns det ingen, vi åkte till elgiganten för jag behövde en ny mobil för min förra var super seg. Sen åkte vi tillbaka till lägenheten och mamma och pappa började sätta ihop min bokhylla och jag packade upp ur mina lådor för mamma och pappa skulle kunna ta med dom hem. När dom hade fått upp bokhyllan ställde jag in allt som skulle vara där. Men sorterade inget. Vi åkte för att äta en sen lunch och när vi var klara med det så åkte mamma och pappa hem. Jag fortsatte att ställa in mina filmer och böcker och nu i ordning. Vid 17 åkte jag för att handla lite som jag skulle kunna ha och äta på kvällen. Satt vid datorn ett tag efter det sen skypade jag med min familj och efter det gjorde jag mat och kollade på en film. Sen efter det kollade jag lite på youtube och skypade sedan med Gabriella och började packa upp lite, gjorde det fram tills 23.50 typ och då kollade jag runt på internet lite och så. Gick och la mig vid 2. Idag vaknade jag vid 8.45 och har ätit frukost, kollat på vänner och nu precis har jag tagit en dusch. Ska snart åka och köpa lite mer mat och sedan göra lite lunch och sen blir det till att utforska staden lite.

                                                               Puss

Likes

Comments

Har kommit hem till min lägenhet nu och packat upp lite och ska snart fixa mat.

Puss

Likes

Comments

Fixar mig för att kunna åka till Gekås och köpa det sista inför flytten!

Puss

Likes

Comments

Hittade fula kläder på H&Ms sida idag (OBS! om ni tycker dom är fina eller äger dom ta inte illa upp)

Puss

Likes

Comments

Jag har äntligen fått mitt efterlängtade körkort, nu kan inget stoppa mig och har äntligen fått det!!!!! JAG ÄR SÅ JÄKLA GLAD SÅ DET ÄR INTE SANT JUST NU!!!!!!!!!!!!!!1!!!!1!!!

Puss

Likes

Comments

En händelselös dag idag, har pluggat på min körteori och packat. Det är det jag har pysslat med idag. Det börjar ta sig med packandet och jag har allt mindre saker kvar i mina hyllor, lådor och garderober nu. Lagt ner dom kläderna som jag ska ha med mig och packat ner alla filmer och böcker som ska med. Det är rätt tomt om man ska se det på det viset men ändå är det nästan lika mycket kvar ändå.

Lagom fräsch tjej gårdagens smink och oduschat hår!

Puss

Likes

Comments

Halmstad var mysigt dock lite tråkigt att jag inte kommer kunna träffa mina fina vänner tills när vet jag inte. Vi gick och kollade i affärer och åt. Tog tåget hem klockan 19.

Och nu är det bara 6 dagar kvar tills jag flyttar, say whaat?

Puss

Likes

Comments