Tillbaka i Sverige igen

Jag är tillbaka i Sverige igen, och tycker det är väldigt skönt samtidigt som jag saknar semesterveckan utomlands. Tänkte visa lite teckningar som jag gjorde under tiden jag var iväg, inspirationen var på topp hela tiden så jag satt ständigt med ritblock och penna i handen.
Denna började jag kladda på redan på flygplatsen. Jag gjorde klart den en natt då jag inte kunde sova. Väldigt kladdig och inte så värst fin, men den var väldigt rolig att göra.
Nästa teckning jag började på var en sjöjungfru. Det var från början tänkt att bara vara ansiktet och håret, men kunde inte riktigt sluta rita på den så lade till en fena.
Denna var väldigt rolig att göra. Jag älskar att rita hår och fladdriga klänningar :3
Inspiration till min pandapojke fick jag från en tidning som vi köpte. Det var inte förränn vi kom tillbaka till hotelllrummet som vi insåg att tidningen vi köpt var på tyska..
Efter pandapojken kom två djurbarn till, en rävflicka och en fågelflicka. Rävflickan blev jag så missnöjd med så jag låter bli att visa den.
Och här är sista teckningen jag gjorde, en hastigt kladd jag gjorde medan vi väntade på bussen som skulle ta oss tillbaka till flygplatsen. Jag satt på trappen utanför hotellet och där växte det några väldigt fina vita blommor. Det var väldigt skönt att sitta och rita och låta sig inspireras av omgivningen. Oftast vänder jag mig till internet när jag inte kommer på vad jag ska göra, och det slutar alltid med att jag göra en massa annat istället. Men när jag väl åker utomlands (vilket är väldigt sällan) låter jag bli internet, för jag känner att när man är på semester så vill jag lämna det bakom mig och bara ta det lugnt, ta en paus från allting, även internet. Och det resluterade i att inspirationen flödade. Jag fick förlita mig helt på min egen fantasi och det var väldigt kul.

Gillar

Kommentarer