Monthly Makers November: Böcker

Temat för Monthly Makers November var böcker, vilket enligt mig är något av det bästa som finns. Älskar böcker, älskar att läsa, älskar att skriva. Jag har alltid varit en bokmal, fast på sistone har jag inte läst lika mycket som jag brukar. Jag måste börja läsa igen, har högar med olästa böcker som väntar på mig.

Från min mormor brukar jag alltid få bokmärken, eftersom hon vet hur mycket jag älskar att läsa. Dem är alltid väldigt söta, med bilder på målningar av konstnärer som använt sig av munnen eller fötterna. Så det var det första jag tänkte på när jag lästa om månadens tema, och valde att göra egna bokmärken. Jag gjorde tre stycken, en med Den lilla sjöjungfrun, en med Tummelisa och en sista med Rödluvan.

Hade velat göra mer denna månaden eftersom det är ett tema som jag tycker så pass mycket, men tiden måste räcka till också. Jag hade tänkt göra fler bokmärken, som hade teman från olika böcker från Stephen King. Han är en av mina favoritförfattare, och av de böcker han skrivit som jag läst än så länge så är Lida nog min favorit. Kommer nog göra ett par bokmärken med Stephen King-tema längre fram.

På tal om böcker och skrivande pågår ju NaNoWriMo också nu, skrivutmaningen där man ska försöka skriva ihop 50 000 ord under november månad. Någon mer som deltar i år? Och isåfall hur långt har ni kommit?

Nedanför kan ni se när jag gjorde bokmärkena:)

Gillar

Kommentarer

Alicia,
Ååh så vackert! Den lilla sjöjungfrun är min favoritsaga sen barndomen och du har tolkat den så fint. Älskar fiskstjärten! Din stil passar oerhört bra med klassiska sagor. Tycker nåt bokförlag borde snappa upp det! 😉
aliciasivert.blogspot.se/
louielei
louielei,
Tack så jättemycket! Ja älskar den klassiska sagan om lilla sjöjungfrun med^^
nouw.com/louielei
Anni,
Vilka fina bokmärken! Du har verkligen en egen stil, samtidigt som jag direkt förstår vilka sagorna är. Gissar att du kan få Stephen King-märken att bli riktigt läskigt läckra!
När jag tittar på din video blir jag nästan hypnotiserad av hur du byter grepp om pennan?!? Jag försöker hålla på dina olika sätt, men klarar bara mitt vanliga. Intressant!
vardagsnjutning.blogspot.se
louielei
louielei,
Tack så mycket! Ja får hoppas att jag lyckas med det Haha, tittade på videon för att se hur jag höll pennan. Har inte tänkt på att jag håller på ett speciellt sätt, men antar att vi har alla våra olika tekniker ^^
nouw.com/louielei
Fredrikapåvinden,
Såå fina bokmärken! Jag gillar verkligen din tolkning och den stämning de får! Så fint också med rödluvans röda färg mot det svartvita! Jag gillar verkligen tanken på bokmärken i serier. Att de liksom hör ihop och är karaktärer ur böcker.
fredrikapavinden.com
louielei
louielei,
Tack så mycket! ^^
nouw.com/louielei
Johanna,
men guuud vad fina!
johannamontell.homespo.se
louielei
louielei,