Hemma igen

Efter två veckors semester på Kreta är jag nu tillbaka. Precis som förra gången jag åkte utomlands hade jag med mig ett litet ritblock, som jag ständigt satt och tecknade i. Det mesta är bara kladd, men tänkte att jag skulle visa några av de mer tydligare skisserna.

Ett par teckningar finns redan på min instagram. De få gånger internet fungerade valde jag att lägga upp några bilder.

Men här får ni lite fler att se på. Några figurer upprepar sig och kommer tillbaka ett par gånger(som ni antagligen lägger märke till) och på vissa har jag suddat texten, främst för att de är tankar och idéer till uppkommande projekt som jag inte vill dela med mig av än.

​Så här var några av de skisser jag gjorde under min semester. Jag inser nu när jag ser igenom dem att jag mina skisser består nästan av lika mycket text som bilder. Vissa sidor är fyllda med text, och endast en liten bild i ena hörnet.

Jag vet inte om ni vill se mer från mitt lilla block, om i så fall så kommentera gärna. Annars så tar det nog ett tag tills nästa uppdatering, tröttheten efter flygresan sitter fortfarande i och än så länge har jag inte börjat på något nytt.

Och så till sist, det var en skön semester, men det är trevligt att vara tillbaka i Sverige igen:)


Gillar

Kommentarer

Lovisa,
Så snyggt! Brukar också omedvetet teckna på liknande mönster ibland, misstänker att man egentligen kan göra någon slags freudiansk tolkning på det 😉
wildisland.se
louielei
louielei,
Tack så mycket^^
nouw.com/louielei
Zyllah,
Väldigt, väldigt fint. Jag önskar så att jag var bra på att rita, det ser så underbart ut. Jaja, jag får nöja mig med dessa målarböcker som blivit så populära på senare tiden. <3
Zyllah.blogg.se
louielei
louielei,
Tack så mycket!
Det är bara att träna om du vill bli bra. Skissa, kladda, se tutorials. Träna, träna, träna^^
Målarböckerna är en bra start ifall man vill öka på sin kreativitet, sedan kan man fortsätta utifrån dem:)
nouw.com/louielei
ellenlundis
,
Välkommen hem! Fina teckningar du har gjort 😊
louielei
louielei,
Tack så mycket:)
nouw.com/louielei
Julia,
Wow, älskar din stil!
www.gornagotnu.blogg.se
louielei
louielei,