​Idag är ju första riktiga dagen av vårt lov, Så idag passade jag på att åka till gymmet och träna och sen åkte vi och handlade. Resten av dagen spenderades faktiskt i soffan framför tvn. Jag och mamma har bestämt oss för att kolla på Teen Wolf igen så det är det som gäller under lovet. Nu på kvällen så gick jag och mamma ut på promenad för att röra på sig då jag sover bättre om jag har rört på mig innan. 

Godnatt 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag när vi vaknade så gick jag och Lovisa och fixade frukost. Vi åt hallon och björnbärs smoothie, Efter det gjorde vi oss i ordning för att åka till sala och gå på Dollarstore. Då Lovisa inte vart där tidigare så passade vi på nu. Sen kollade vi runt lite där innan vi åkte hem, När Lovisa åkt gjorde inte jag så mycket jag kollade film och så.

Hur har er dag varit?

Likes

Comments

​Idag så ska jag och Lovasa ha sleep over. Så vid 17 så kom Lovisa till mig och då började vi att laga mat, Vi gjorde en kyckling wok och sen kollade vi på en film som heter The lucky one. Efter det så började vi fixa frukt inför mello, Vi skar upp all möjlig fukt och så hade Lovisa med sig en propud med choklad smak som vi doppade frukterna. Efter mello satt vi mest och pratade o så. Det är skönt då man kan prata om mer viktiga saker då man både har tid och inte massa människor runt sig som pratar. 

Vi får se vad vi hittar på imorgon. 

Likes

Comments

​Idag efter skolan så åkte jag och mamma för att handla, då jag och min bästis Lovisa ska ha sleep over hos mig imorgon. Laga mat, kolla mello mm så idag var vi och köpte ingredienser till maten och sen massa frukt till kvällen. Ska bli sjukt  kul och det känns bra att vi kan ses längre. Då vi vanligt vis ses typ på stan ta en fika eller liknade. Sen jag kom hem så har jag suttit och skrivit på idh provet som ska in idag. Nu är det äntligen inskickat  men det tog lite tid då det var mycket text som skulle skrivas, blev ca 5 sidor fulla med text. Nu ska jag städa lite innan jag ska gå och lägga mig 


Kram Louice 

Likes

Comments

Idag hade jag prao, Jag har varit på Ica i Heby. Idag så gjorde vi lite allt möjligt vi började dagen med att kolla datum och fixa nya priser på dom saker som snart går ut. Sen så packade vi upp massa varor, Jag har även fått hjälpa en del kunder med frågor och hjälpa dom hitta saker.  När jag slutat och åkt hem så har jag fixat lite med tvätt och pluggat.Då vi har en idh uppgift som ska in imorgon så är snart klar, har A frågan kvar att göra imorgon. Men nu ska jag och mamma kolla på det stora tårtslaget.

Likes

Comments