I torsdags när jag lämnade Viktoria så åkte jag direkt till Liseberg för att umgås med bonus släkten på mammas sida. Senare på kvällen efter Liseberg så åkte vi och bodde på Best Westerns hotell Mektagonen i Göteborg centrum, super mysigt hotell. Dagen efter så åkte mot Lysekil för att tillbringa två nätter på VANN spa & hotell. Det var verkligen ett super mysigt ställe! Vi umgicks, badade och bara hade det allmänt bra.
I morse så lämnade vi VANN för att bege oss hemåt till Ludvika igen men först en kort fika paus i Karlstad hos mammas bästa kompis Helena med familj.

Hela denna vecka i Göteborg har varit helt perfekt, har mått så bra & jag har haft det så himla trevligt tillsammans med massa människor jag tycker. Helt klart en av de bästa veckorna på sommarlovet!

Likes

Comments

​I måndags så tog jag äntligen bussen ner till min saknade Kreta kompis Viktoria. Vi hade det så otroligt roligt och mysigt tillsammans och vi klickar verkligen jättebra vilket är super skönt. Vi hittade på massa roligt under de dagar jag var hos henne, bland annat så var vi hemma hos hennes kompis Rasmus på tisdag kväll tillsammans med några fler och åt pizza & kollade på film vilket var riktigt roligt. Vi var även på Liseberg på onsdagen bara jag & Viktoria och hade det super roligt! Var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde den dagen.
I torsdags så lämnade jag Viktoria för denna gång vilket var otroligt jobbigt men jag hoppas vi ses snart igen!

Likes

Comments

Den 10-17 juli denna sommar spenderades i Spanien tillsammans med mammas familj. Vi bodde i en lägenhet som min bonus systers mamma äger & den var verkligen super mysig. Vi umgicks, badade, solade, gick på marknader, shoppade och bara hade det allmänt bra. Var verkligen jätte skönt att komma iväg till varmare breddgrader & få lite färg då vädret här hemma inte varit så somrigt denna sommar :)

Likes

Comments

Har så himla mycket saker som jag vill hinna göra innan denna sommar är slut och en utav sakerna som jag har
längtat efter att göra i flera år är att åka ner till Göteborg till min kompis Viktoria som jag lärde känna på Kreta. Det är nu 4 år sedan vi träffades första gången och än idag håller vi kontakten såå bra även fast att vi inte träffats något mer efter Kreta. Nu har vi äntligen hittat ett hål i våra kalendrar som passar oss båda så den 27 juli åker jag äntligen ner till Göteborg för att bo hos henne några dagar och gå på bland annat Liseberg och bara umgås vi två. Ska bli så himla roligt att äntligen få träffa henne igen, ser fram emot detta sååååå mycket!!

Den 30 juli lämnar jag Viktoria för att fortsätta ha det bra i Göteborg tillsammans med min bonus pappas släkt. Vi ska gå på Liseberg, bo på hotell & spendera 2 dagar på ett spa vilket ska bli sjukt kul & otroligt härligt.


Lite bilder ifrån VANN spa, hotell & konferens hemsida

Likes

Comments

För att gårdagen var väldigt fin

Likes

Comments

Årets midsommar spenderade jag hemma hos mamma tillsammans med 70st underbara människor. Vi hade 5 kamp, vi dansade runt våran otroligt fina midsommarstång, åt god mat, spelade brännboll & fotboll i massor och bara umgicks hela kvällen/natten. Mysig högtid med mysiga människor som jag tycker om.

Vi hade tyvärr alldeles för roligt för att komma ihåg att ta kort men det blev några i alla fall.

Likes

Comments