Vinterlöpning och premiäråk i pist

Hej! Ja, man kan faktiskt inte kalla det pist för det var så mycket pudersnö och fantastiskt i backen att det kändes som utanför pisten när det kommit ett bra dump. Vi var idag (nästan) prick 9.00 vid liften för att åka premiäråket!!! Vi har faktiskt redan åkt innan eftersom vi har turat en/två gånger redan, men det här får väl ändå nästan räknas som första.

Kändes bra att äntligen fått kommit igång med lite skidåkning. Det var lite det som fattades, dagarna har varit väldigt långa och denna veckan har vi inte jobbat alls så mycket som förra. Nu är det bara premiäråk i spåren kvar också, tänkte först åkt en sväng i eftermiddags efter lunchen, men kom på att jag inte köpt spårkort än så jag vågade inte ge mig ut, haha. Det blev en liten vinterlöptur istället!

Nu sitter jag på fjällgården och ska alldeles strax gå över till några kollegor och fira lite fredag ( haha vem försöker jag lura, jag har inte helg ändå!) Hoppas alla ni där hemma mår bra! miss u.Michelingubbe på toppturen här om dagen, haha. Men vad gör man inte när det är typ -20!

Gillar

Kommentarer

LeaOlene
LeaOlene,
Ha en fortsatt bra dag, kram!<3
nouw.com/leaolene
Ida ?,
Så kul med premiäråk 😃
nokins.blogg.se