Mycket har hänt!

Mitt liv går i fullfart i tjock dimma.. som på en båt i havet utan sikt.

Jag har börjat plugga och det är verkligen inom mitt drömyrke. Operativ digital kommunikatör. Jag har fått en dator och alla mina älsklingsprogram på datorn. adobe photoshop, illustrator, indesign och premier pro!!!! LIVET !

Jag borde verkligen försöka stanna upp lite oftare, men tiden till de har inte riktigt funnits de fyra senaste veckorna.
För bara två månader sedan orkade jag knappt med dagen men nu har jag något att gå upp till, något som ger mig motivation. Idag tog jag ett väldigt stort steg, jag åkte till jobbet och jobbade. så fort jag bara tänkt på jobb har jag fått hjärtklappning, ångest och katastrof tankar. Jag har känt mig värdelös och oansvarig. Men tiden har förändrats. Jag har inte trott på mig själv men börjar mer och mer förstå hur grym jag är. självförtroendet har varit på villovägar och ångesten har styrt mina dagar.

jag och j tog ett beslut i veckan, att bara vara vänner. Vi är inte ovänner, det är bara de att jag behöver vara själv. jag behöver bygga upp mig själv. Jag saknar honom väldigt mycket. jag har aldrig varit med om en sån här "separation" förut. Det har alltid varit en massa drama och bråk men vi har lixom inget att bråka om, vi är bara inte rätt för varandra just nu.

Gillar

Kommentarer