Mål för 2019

sjukt att skriva 2019, men nu är 2019 här och jag har många mål jag vill uppnå, både med mig själv, mitt mindset och saker runt omkring!

⚡ Tänka Mer positivt. jag kommer ofta på mig själv att jag klankar ner på mig själv och det kan gälla allt. från hur jag pratar med andra till hur jag ser ut. jag måste faktiskt bli lite mer snäll mot mig själv nu !

⚡ Börja träna regelbundet igen. Nu kanske det här låter som en bortförklaring i någons ögon. ( skriver ögon efter som ni läser det här ) iallafall. Jag bröt fotleden i somras på fotbollsplanen och har kommit en bra bit i rehab. Men från att varit en fotbollstjej till att sakta men säkert kunna gå och springa igen har varit tufft för mig. Jag har lagt på mig x antal kilon som jag bara vill att dom ska försvinna så fort som möjligt ! Det är svårt att gå från fotboll 3ggr i veckan till att försöka ta mig till gymmet eller försöka ta mig ut på en lagom promenad. Skit tufft när jag älskar fotboll och bara vill ta mig tillbaka dit.

- Ett delmål i det här blir att våga spela fotboll igen. Kroppen minns fortfarande skadan och eftersom det hände under en träning så kommer det bli tufft att ta mig tillbaka. Det har hänt att kroppen fått panik under rehaben när vissa rörelser sker. Hoppas att jag ska kunna träna bort det och visa kroppen att det inte är farligt.

- Anmäla mig till minst 2 lagom långa lopp! Sprang väldigt mkt innan och vill kunna springa lite lopp igen !

✈ Åka på minst 4 Resor! haha märker att mina mål handlar mer och mer om vad jag missat förra året pga skadan. Missade min resa med tjejerna till Ibiza. Inte för att jag kommer åka dit själv nu men jag vill väldigt gärna åka på solsemester ! Sen vill jag åka och hälsa på min syrra i USA, saknar henne så mkt !!!!! Sen har jag en kryssning till Tallin inbokad.

💻 klara skolan ! jag har kommit in på min drömutbildning och jag är så glad och vill bara börja nu ! men med tanke på mitt mående är jag ändå lite orolig när det gäller min ångest osv. Men jag har en bra inställning och jag ser väldigt positivt på det.

⚡ Släppa resten av min EP. Jag hade inte riktigt orken att fixa att släppa hela min EP förra året..
- jag vill även spela in och släppa några av mina låtar som är på Svenska! och det ser jag verkligen fram emot!
- Boka spelningar ! jag är inte så bra på att söka efter spelningar. Jag är lite feg, det är en stor process att åka iväg och spela. Känner mig ganska ensam i de. Men jag måste finna mod och motivation till de!

Mycket handlar om att våga, Vara snäll mot mig själv och bli min egna motivation! ✨


bjuder på en favoritbild från förra året !

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Läget? Hoppas allt är bra med dig.
nouw.com/mynameisjossan
Loualmgren
Loualmgren,
Hej, Det är bara bra ! själv? 😊
nouw.com/loualmgren
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är bara bra med mig också. Vad är det för skadadu haft? läste dina mål för 2019
nouw.com/mynameisjossan
Loualmgren
Loualmgren,
Härligt ! Jag bröt fotleden i somras
nouw.com/loualmgren
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det är inte alls roligt at höra. Hoppas det är bättre nu.
nouw.com/mynameisjossan