Fire serie anbefalinger

1. Modern family

Serien følger tre familier, knyttet sammen gjennom Jay Pritchett og hans barn, Claire Dunphy og Mitchell Pritchett.

Jay har giftet seg på nytt, med Gloria som han har sønnen Joe med, i tillegg til Glorias sønn fra sitt tidligere ekteskap, Manny.

Jays Datter, Claire, er en husmor gift med Phil Dunphy, en eiendomsmegler. Sammen har de tre barn: Haley, Alex, Luke.

Jays sønn, advokaten Mitchell er gift med Cameron og sammen har de adoptert en vietnamesisk jente, Lily.

Familien representerer en moderne familie og serien baserer seg på komiske situasjoner som mange familier møter i virkeligheten.


2. Riverdale

Serien følger Archie Andrews liv i den lille byen Riverdale og utforsker mørket skjult bak sitt tilsynelatende perfekte bilde.

3. Revenge

Emily Thorne kommer til Hamptons og leier et strandhus (tidligere barndomshjem) ved siden av herskapshuset til en velstående familie, Graysons. Emily er faktisk Amanda Clarke. Emilys far er David Clark. Etter en lang forsøk ble han (David Clark) fengslet for livet, og ble drept i fengsel av medarbeidere til de som forråde han. I mellomtiden ble Amanda skilt fra ham og tilbrakte mesteparten av sin tid i en ungdoms fengsel, for bare å finne ut at hennes far ble drept seks uker før hun ble utgitt på sin 18-årsdag. Hun vender nå tilbake til Hamptons som en voksen for å hevne seg på de som forråde henne og hennes far.

4. How i met your mother

.Serien handlet om hovedpersonen Ted Mosby som i år 2030 fortalte sin sønn og datter om hendelsene som førte til møtet med deres mor.

Liker

Kommentarer