Nu skin spadag

I dag har jeg fri og det er så godt med langhelg. I dag er en rolig dag og det trenger jeg. Det har vært så hektisk i det siste. Når jeg har langhelg som så bruker jeg å ha hjemmespa. Jeg jobber mye i helgene, så det blir ikke så ofte. Men jeg prøve å sette av tid når jeg jeg. Jeg skal vise deg produktene jeg bruker og litt steg for steg.

✨ Ap 24 whitening fluoride toothpaste

Denne favoritten fra Nu skin gjør tennene lysere på en skånsom måte, bidrar til å forebygge hull og plakk, mens den skånsomme formelen med duft av vanilje og mint gir frisk pust med følelsen av rene tenner lenge, som om du akkurat har pusset.


🦷 Lysner tennene med tre ingredienser.

🦷 Tennene får en gladd og ren følelse som varer lenge.

🦷 Frisk vanilje-mintsmak.

✨ Lumispa skin care kit for uren hud

Du får 7 fantastiske fordeler som bare blir sterkere når apparatet og renseproduktet brukes som en del av den faste hudpleierutinen din.

❣️ Omfattende renset hud

❣️ Porer som virker mindre

❣️ Hud som føles mykere

❣️.Hud som både føles og ser glattere ut

❣️ Flott glød

❣️ Klarere, mer livfull hud

❣️ Synlig oppfrisket utseende

Og som om ikke det var nok, er det enda mer å glede seg over: Apparatet guider deg gjennom de to minuttene med rens. Du får vite hvis du bruker det feil, og når det er på tide å flytte det til et nytt område av ansiktet. Apparatet er helt vanntett og perfekt til bruk i dusjen, noe som gjør din daglige ansiktsrens enklere enn noen gang. Ved å være effektivt mot sminkerester og skitt, men samtidig skånsomt mot huden, gir LumiSpa deg en 7-i-1-løsning for ungdommelig utseende hud.

✨ Renu hair mask

Gi håret glans hele uken

Den innovative, kutikulaglattende ingrediensen CS7 fungerer som et lim som forsterker og styrker hvert hårstrå, forhindrer splittede hårtupper samt hårstrå som brekker, og gjør håret blankt, glatt og lettstelt i opp til syv dager.

💆🏻‍♀️ Kreatin – forbedrer elastisiteten i hårbarken.

💆🏻‍♀️ CS7 - glatter ut kutikulaen, så håret holder seg blankt gjennom gjentatte sjamponeringer.

✨ Glacial Marine Mud

🌞 En enkel og naturlig vei til mykere hud med jevnere farge. En revitaliserende leiremaske med havplanter som trekker ut smuss og urenheter fra huden. Inneholder ekstremt fine leirepartikler og etterlater en hud som ser frisk, fornyet og sunn ut. Passer alle hudtyper.

Om du ønsker å kjøpe noen av produktene er det bare å kontakte meg, eller trykk på linken jeg legger ved. Da kommer du rett til min side ❤️ link

Liker