Mine mål for året

-Få noen andre til å smile: Små handlinger kan spre stor glede. Du kan for eksempel glede naboen ved å hjelpe henne med handleturen eller muntre opp en venn som føler seg litt nedfor.

- Komme meg ut av komfortsonen: Det er ikke sånn at jeg trenger å hoppe i fallskjerm eller noe annet drastisk for å utfordre meg selv litt. Prøve noe jeg har vært litt redd for å begynne med eller forsøk å holde et foredrag eller en presentasjon, dette synes jeg er så skummelt. Jeg synes jeg blir flinkere her for vært dag å utfordre med selv, men jeg kan så klart bli flinkere.

- Økonomi: Bli flinkere til å spare penger. Jeg bruker alt for mye penger på klær,hår, sminke, jeg trenger det ikke. Og mat bruker jeg mye penger på, selv om jeg har fryser og skap fulle, det må jeg slutte med og heller bruke det jeg har. Jeg skal sette opp et budsjett og en kostnadsoversikt, som jeg må holde, det gjør det mye lettere for meg.

- Reise: Jeg ønsker å reise mye mer i dette året. Om det var opp til meg hadde jeg reis annen hver mnd eller oftere. Jeg har allerede booket en tur i slutten av januar, det gleder jeg meg så mye til.

- Spise sunnere:
Jeg spiser akkurat det jeg vil, når jeg vil. Jeg skal endre kostholde litt etter litt ellers vet jeg at det blir for mye stress. Jeg tenker å starte med å bytte ut produktene til et lettere variant. Jeg må sette meg opp en matplan og ha en storhandel en gang i uken. Mangler jeg noe i løpet av uken eller har lyst på noe annet, kan jeg ikke kjøpe det.

- Stresse mindre: Jeg stresser så utrolig mye, det er så slitsomt. Alltid når jeg tar bussen fra Hitra til Trondheim kan jeg følge med på ATB-appen om hvor bussen er, men om den er 5 min forsinket blir jeg så stresset, selv om det ikke er noe jeg skal rekke i Trondheim. Jeg har ikke noe konkret på hvordan jeg skal klare dette enda.

- Lytte til kroppen:
Jeg må bli mye flinkere til å ta være på meg selv og min helse. Derfor må jeg kutte ut noen av mine fritidsaktiviteter, kjenner jeg trenger det nå. Tror også dette kan gjøre at jeg ikke stresser så mye.

( Det er ikke jeg som spiller)

-Bli god i håndball: Dette året skal jeg virkelig satse på håndballen og bli god.

- Kjøpe leilighet:
Usikker på om dette er et mål jeg kommer til å klare i går, men om jeg er flink til og spare å holde meg til budsjettet skjer det mye fortere.

- Flytte
: Kanskje flytte til et annet land og bo i noen måneder. Dette er heller ikke noe jeg tror kommer til å skje i år, men hadde vært gøy om jeg klarte det.

- Lese bøker:
Jeg sliter sånn med å holde konsentrasjonen mens jeg leser, men i år skal jeg klare det. Jeg kjøper ganske mange bøker i året og i år må jeg lese en av de. Jeg har tenkt å klare dette ved at jeg legger vekk telefonen og alle forstyrrelser, minst en time i uken og etter hver skal jeg klare å få en time i pr dag.

-
Ikke slumre: Jeg orker aldri å stå opp når den første alarmen ringer og ender derfor alltid med å ha dårlig tid på morgenen. Her må jeg stå opp når den første alarmen ringer uansett hvor trøtt jeg er. Jeg kan heller ikke ha på så mange alarmer som jeg gjør for da venner jeg meg til at det er bare å sove, fordi det kommer flere alarmer.

Noen av disse målene er langsiktig.

Liker