Header

Tyvärr har jag inte orken till att blogga, mina chefer för bloggen är på mig att skriva minst ett inlägg i veckan. Men jag jobbar för mycket på mitt andra jobb, när jag väl är ledig vill jag bara slänga mig ut i solen och få färg.
Hoppas ni har förståelse, till hösten så kanske vi ses igen! Lovar inget men mina chefer hade blivit överlyckliga. Nu med detta inlägg är det typ super viktigt att ni gillar, så jag kan bevisa för vheferna att ni är kvar och att ni är på min sida och inre deras!

BIG LOVE TILL ER!!
👊
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Nackspärr, illamående och svettningar. Kalla mig mes och allt vad ni vill men just nu fokusera jag på jobbet för att ta mig igenom dagarna.

Har super erbjudande till er men det får vänta tills jag mår bra igen.


Likes

Comments

Nu äntligen har ni fått träffa min nya kompis, han har inga växlar, men snabb ändå. Han har en skön sadel och tar mig exakt dit jag styr han, en riktig man, kostar inte en förmögenhet, hatar fotboll och kräver inget mer än att jag ska ställa in honom för att ca rädd om han!

Göran är hans namn! Jag älskar redan honom!
Likes

Comments
Likes

Comments

På språng betyder oftas för mig impuls köp, så en cykel rikare idag!
Likes

Comments


God morgon mina läsare, vill tacka alla er som läste min blogg igår ni gjorde så jag fick besöks rekord! 

Idag är en dag som nästan alla människor är lediga på, förutom lasarettet, ambulanser, brandmän, poliser, affärer och så vi restaurang människor. 
Idag eller hela helgen rättare sagt är en helg där vi som resturang människor har som mest att göra, så förvänta inte er den bästa servicen. Jag menar det är inte bara ni som finns i hela världen, även den där familjen där alla har en allergi som vi måste hitta något möjligt till dem, samtidit som ölfatet tog slut så måste bytas, samtidigt som det händer har jag en annan gäst som har suttit och stirrat på sin meny i 15 min och det kom just in en familj till. Håll ut vänner jag försöker bara göra mitt jobb. 

Men när vi väl har stängt ska man snabbt hem byta om, känna sig fräch, fötterna har blivit dubbelt så stora, nacken ömar och håret luktar fortfarande kaffe. 
Hör ni eller läser ni vad jag vill komma till? 
NI ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!  

Likes

Comments

GLOSSYBOX har nu släppt månadens tema som är "Spring Beauty Prep".

Eftersom våren är i luften och vårjackan har åkt på (dock vissa dagar även insvept i halsduken!) är månadens GLOSSYBOX en hyllning till våren och innehåller fantastiska produkter som ska hjälpa oss att bli vår - och sommarfina! Vi kan också avslöja att denna månad har alla boxar ett värde på över 400 KR och att alla får en peeling för läpparna från Être Belle.  Detta är helt enkelt verkligen inte en box man inte vill missa! 

En löpande prenumeration hos Glossybox kostar endast 139 kr/månad.

Hur bra låter inte detta till er mina kära vänner? TESTA lätt värt pengarna jag är jätte nöjd hittills och min premium går ut nu och jag ska köpa ett hel år nästa gång! 

Genom att köpa boxen igenom min blogg, får du detta erbjudandet

Likes

Comments

Äntligen städat klart älsklingen har laddat ner massa skön musik med eminem jayz och Kanye och jag bara älskad det.
Ligger i soffan och diggar riktigt ordentligt, vilken makt dem har på sina konserter.

Har även blivit kär i Eminem en gång för alla!


Likes

Comments

Min styvfar har börjat måla tavlor just for fun. Men inte för att skryta han är grym! Likes

Comments