Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mamma! ;)
Nu tar vi en drink och kollar flyg hem om ett par veckor, sorgligt.. Vi har skjutit på det ett bra tag men om 3 v börjar jag jobba så hem måste vi.
Men först drinkar och massage!

Likes

Comments

Vi har det bra, men utan mobiler blir det som sagt väldigt lite bloggande. Senaste veckan har iallafall spenderats i phuket tillsammans med en hel del regn, massor av biotittande, stadsvandrande och häng med kineser som vi träffade på cooking classen istället för att lapa sol.
Nu skiner det dock på oss igen så alla är nöjda och glada!

Nästa anhalt och kanske sista innan hemfärden blir  härliga koh tao! Vi tänkte dra dit för över en månad sedan när vi insåg att vi hade stannat längre än vi fick.. Så vi tar det nu istället!
Hej hopp / A

Drinkar i massor har det blivit också. Hard Rock vet verkligen hur man gör riktigt goda!

ps. "Det var faktiskt en pad thai under omeletten!"

Likes

Comments

Anton är överlycklig över att han lyckades göra en omelett 😂

Likes

Comments

Idag var vi på ett äventyrsbad här på bali, det var riktigt jävla roligt! Det fanns alla möjliga rutschkanor och vi sprang runt och knuffade åttaåringar åt alla håll och kanter. Nejdå, kul hade vi inte ;)
Men bästa rutschkanorna var dom där man fick ställa sig i ett rör, vänta på att golvet försvann under en och sen falla i 2 sekunder ner i en kana, helt sjukt kul! Första bilden är från en av dom.
Lånade lite bilder från google.

Likes

Comments

Med klagomål över mitt dåliga bloggande kan jag ju inte göra annat än slänga in ett litet inlägg då. Vi glömmer bort att blogga och med den här värdelösa telefonen, där det tar 20 min att skriva något som bör ta 5 min, skiter vi hellre i det och äter mat istället..

Men hur som helst, vi är tillbaka på bali och lever loppan. Vi firade min födelsedag igår, igen. Ett friskt firande :) Det blev supergod sushi och sen x-men på bio. Fan vad bra dom filmerna är!!
Idag har jag fått en pedikyr och Anton slog ryggen när vi badade, det var det!

Bästa kameran 😂

Likes

Comments

Att fylla 25 tog mer på krafterna än vad man trodde.. Jag har legat utslagen i fyra dagar pga solsting till en början, tror jag.

Hur som helst så har vi hamnat på Kuta i Lombok. En lugn by med många kossor. Riktigt vackert är det här med en blandning av långa stränder och höga gröna berg i ett. Synd bara att någon råkade göra sönder den enda telefonen med en vettig kamera för att bevisa det...

Idag har vi i vart fall upptäckt området på en moppe och hittat ett par riktiga pärlor till utsikter och stränder med riktigt bra surfning.
Imorgon blir det mera moppe och väldigt mycket surf. Åtminstone för Anton som mår prima ballerina.

Likes

Comments

Bästa frukosten hittills!
Vi har 20m till havet och från vårt rum är det 5m till poolen. Lyxliv!
Ville bara säga att vi lever. Mamma.

Livet utan en vettig telefon är svårare än man tror 😂

Likes

Comments

Nu kommer det nog inte bli så mycket bloggande hädanefter.. Antons telefon dog inatt så nu lever vi på min sunkiga lilla samsung. Den här telefonen tar tyvärr riktigt dåliga bilder så lite halvsuddigt får det bli här nu ;)
Vi pratade om det igår att det hade gått så bra med hans telefon. Vi jinxade det. Nu är Anton lite nere men vi byter ö till Air idag så det ska nog sudda bort sura miner!

Vi försökte oss på vattenpipa igår men ingen av oss fick in snitsen så vi gick till ett spa och jag gjorde en hårmask och Anton en aloevera sunburn massage.

Likes

Comments

Sådärja, då blev vi godkända med högsta betyg och vi får våra open water certifikat imorgonbitti!
Och idag gick vi ner på 18 meter och fick se allt möjligt! Vi såg en haj, men vi filmade inte så bra då så vi fick inte fram någon bra bild tyvärr. Men lite annat från dagen kommer här.

Så jävla häftigt!!

Likes

Comments